Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fodboldquizzen søger nye deltagere: Er du Danmarks største fodboldnørd?

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Anders Kjærbye/dbufoto.dk
Foto: Anders Kjærbye/dbufoto.dk

Fodboldquizzen på Eurosport startede som et quizshow, hvor professionelle fodboldspillere, eksperter og legender mødtes for at dyste på paratviden inden for fodbold.

Det blev lynhurtigt en kæmpe succes, og derfor besluttede værten Kian Fonoudi og co. at videreudvikle formatet ved at præsentere Fodboldquizzen – Danmarks største fodboldnørd, hvor “almindelige” danskere kunne tilmelde sig i par for at dyste om at vinde den eftertragtede titel.

I starten af december kunne Brødrene Nürnberg så lade sig krone som mestre af quizzen efter en voldsomt imponerende indsats.

Nu er Fodboldquizzen tilbage med en helt ny omgang af Fodboldquizzen – Danmarks største fodboldnørd, og denne gang i et helt nyt format.

“I denne sæson vil vi give den almindelige dansker muligheden for at sætte de såkaldte professionelle fodboldnørder til vægs,” skriver de om quizzen.

Denne udgave af quizzen har fået navnet Pro vs. Amatør, og du har derfor mulighed for at møde de eksperter og fodboldspillere, som du måske kun har set på TV.

Sådan deltager du

Fodboldquizzen leder denne gang efter otte par almindelige danskere, der skal dyste mod landets skarpeste fodboldhjerner, og for at finde de udvalgte “amatører”, der skal op mod de professionelle, har man valgt at afholde en online-quiz, hvor ALLE kan deltage.

Det er den 2. og 3. februar kl. 20.00, at Fodboldquizzen holder indledende auditions, hvor det eneste der kræves af dig er en computer og en smartphone.

Du skal nemlig downloade den populære quizapp Kahoot, og så ellers prøve at svare så godt som muligt på Kian Fonoudis svære spørgsmål.

Du kan løbende følge med på Facebookbegivenheden, hvor link til auditions også vil komme.

Du kan se eller gense Fodboldquizzen-programmerne her.

Del artikel

Andre læser også