Flyvende start i Aalborg: Min Jiang forlænger vildt åbningstilbud

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Begejstringen var stor, da vi i november sidste år kunne afsløre, at en ny kinesisk restaurant åbnede i Vestbyen.

Min Jiang Restaurant slog sig ned på Strandvejen 35C, lige ved siden af Kvickly i Vestbyen, og her tre måneder efter åbningen kan de melde om en rigtig flot start i Aalborg.

Konceptet med buffet så det batter er faldet lige i aalborgensernes smag, og som tak for den varme velkomst forlænger ejerne, Daowei Sun og Wen Xiao Hu, deres åbningstilbud.

Det vil sige, at du lige nu kan få en overdådig aftenbuffet søndag-torsdag til 118 kr (normalpris 148 kr) og fredag-lørdag til 138 kr (normalpris 168 kr).

I buffetten finder du et stort udvalg af kinesiske retter som f.eks. Gongbao Kylling og Char Siu, men også spareribs, andesteg, indbagte rejer, forårsruller, stegte nudler, pomfritter og kødboller i karry for bare at nævne et par retter.

Hvis du er mere til sushi, laves det friskt til buffetten – der er både nigiri, makiruller og tilbehør som syltet ingefær, wasabiærter, soja, tangsalat.

Ikke nok med at der er kinesiske retter, sushi og grill-mad, kan du også vælge mongolian barbecue, hvor kokkene tilbereder dine yndlings-råvarer foran dig.

Derudover er der også frisk frugt og kage.

Frokost til kun 88 kr

Når man åbner døren ind til Min Jiang, er det som at træde ind i en helt anden verden.

Med plads til over 200 siddende gæster kan restauranten kun beskrives som enorm, og der er skruet godt op for indretningen med både akvarium, vandfontæne og stenskulpturer af dyr.

Du behøver dermed ikke begrænse gæstelisten, når du inviterer hele den pukkelryggede på frokost eller middag – og det kan du få lyst til, når du ser priserne.

Spiser du frokost hos Min Jiang i tidsrummet kl. 11.30 til 15.30, koster det kun 88 kr –  og det er hver dag, hele ugen.

Til frokost består buffeten også af et stort udvalg af kinesiske retter, grillet kød, salatbar og helt frisklavet sushi. 

De gode tilbud slutter dog ikke der.

Hvis du fejrer fødselsdag på Min Jiang, spiser du for kun 1 kr. (ved min. 4 kuverter og kun om aftenen).

Det gælder for alle dage, at du altid kan slutte buffeten med is, kaffe og the.

Min Jiang Restaurant har åbent alle dage fra kl. 11.30 – 22.00, og der er én gratis times parkering ved Kvickly. Der er desuden betalingsparkering foran restaurantens hovedindgang.

Du kan læse mere om restauranten her og bestille take-away fra Hungry.

Trafikken står næsten stille: Vejarbejde skaber lang kø på motorvejen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Et planlagt vejarbejde på E39 mellem Bouet og Brønderslev skaber lørdag eftermiddag lange køer på motorvejen.

Lige nu står trafikken nærmest helt stille igennem Limfjordstunnelen og helt ind til afkørsel 26 T.H. Sauers Vej. Det oplyser Vejdirektoratet på Trafikken.dk.

Der skal forventes en forlænget rejsetid på op mod 35 minutter lyder den seneste opdatering. Årsagen er sandsynligvis, at man har igangsat det planlagte vejarbejde i dag samtidig med at rigtig mange vil nordpå til sommerhuse og kysterne.

Den kombination skaber givetvis store trafikale udfordringer i en stor del af lørdagen.

Tidligere i august udsendte Vejdirektoratet en pressemeddelelse omkring det forstående arbejde.

Arbejdet udføres i tre etaper

Fra 15. august og cirka fire uger frem lægger Vejdirektoratet ny, klimavenlig asfalt på motorvej E39 mellem Bouet og Brønderslev S.

Arbejdet udføres i tre etaper:

Første etape foregår mellem udfletningen ved Bouet (Motorvejskryds Vendsyssel) og Vestbjerg. Arbejdet starter i nordgående spor og skifter derefter over i sydgående spor.

Anden etape foregår i nordgående spor mellem Vestbjerg og Brønderslev S.

Tredje etape foregår i sydgående spor mellem Brønderslev S. og Vestbjerg.

Asfaltarbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Arbejdet udføres i weekender og på hverdage i aften- og nattimerne, og trafikken i det berørte spor afvikles med omkørsel via rute 190.

Nyt fra statsministeren: Indfører krav om mundbind i den kollektive transport

Skrevet af: Redaktionen

Efter flere måneder uden corona-pressemøder fra Statsministeriet, var der i dag klokken 11.00 indkaldt til pressemøde, hvor Mette Frederiksen meldte nyt ud.

Allerede i går aftes kunne flere medier skrive, at hovedbudskabet på pressemødet ville være et krav om, at passagerer ifører sig mundbind, når man bruger offentlige transportmidler.

Og det var netop også det første, som statsministeren udtalte sig om på pressemødet:

“Vi indfører nu et krav om, at man skal bære mundbind i den kollektive transport på alle tider af døgnet (…) Det har før været en anbefaling. Nu bliver det et krav.”

Tiltaget træder i kraft om en uge – altså lørdag den 22. august.

Det kan senere blive nødvendigt at indføre kravet andre steder, eksempelvis i supermarkedet eller ved lægen.

Det lokale fokus

Mette Fredriksen lagde også vægt på, at det nu er helt lokalt, at corona skal bekæmpes.

Smittekæderne skal brydes lokalt og den lokale indsats kan variere, så hvis der er smitte i ens kommune kan der komme specifikke regler lokalt.

Corona skal bekæmpes ud fra en såkaldt tretrinsraket: Test, opsporing og så isolation og karantæne.

… Opdateres

Sent i aftes kunne Folketingets partier og regeringen melde ud, at de er blevet enige om en ny aftale for genåbningens fase 4 – det kan du læse mere om her.

Starter i morgen: Skagen Fiskerestaurant introducerer det store søndags frokostbord

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborgs nye fiskerestaurant har fået en flyvende start med deres flotte indretning og strandsand på gulvene og ikke mindst den store udendørs terrasse, der flittigt bruges i disse skønne sommerdage.

Nu er Skagen Fiskerestaurant på Budolfi Plads klar med endnu en nyhed. Fra i morgen og hver søndag fremover kører de med et helt nyt koncept.

De kalder det for det store Søndags frokostbord, og man får ærlig talt mundvand, når man læser, hvad der findes af lækkerier på menuen.

Lækre favoritter i buffet

Det bliver med adskillige af restaurantens favoritter på menukortet serveret i en lækker buffet og selvfølgelig med særligt fokus på alle forholdsregler omkring Covid-19.

På buffeten er der blandt andet retter som;

Marineret sild med Karry Salat, kapers og løg.
Pandestegte rødspætter med remoulade og tyttebær
Pandestegte fiskefrikadeller med løgkompot og citron

Du kan allerede nu booke bord til i morgen søndag d. 16. august, eller en af de kommende søndage her.

Skulle du være så heldig at vinde nedenstående konkurrence, og du allerede har reserveret bord til en specifik søndag, så får du naturligvis den frokost betalt med ledsager.

KONKURRENCE

Lige nu kører MigogAalborg en konkurrence i samarbejde med Skagen Fiskerestaurant.

Vind en Søndags frokost for 2 personer på Skagen Fiskerestaurant inkl. 2 fadøl/sodavand. Vi udlodder 4 x 2 blandt deltagerne i konkurrencen.

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogAalborgs Facebook-side lørdag d. 15. august 9.30
Skriv hvem du vil invitere med på en hyggelig frokost på Skagen Fiskerestaurant i Aalborg