Flyv til København for under 300 kr.: DAT lancerer sommertilbud på Aalborg-København

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Hvis du går og overvejer et smut til København denne sommer, så bliver det i hvert fald ikke prisen på flybilletter, som sætter en stopper for de planer.

Det danske flyselskab DAT, der netop har åbnet deres første Aalborg-København rute, lancerer nu en helt særlig sommerkampagne.

Her kan du flyve fra Aalborg-København for helt ned til 249 kr. hver vej. Det skriver flyselskabet i en pressemeddelelse torsdag formiddag.

Man kan fra nu og helt frem til 31. august 2020 booke envejs-billetter mellem Aalborg og København til 295 kr. og studie/senior billetter til 249 kr.

Det skal være hurtigt og billigt at komme til København

Jesper Rungholm, direktør hos DAT, håber, at mange ser det som en mulighed for at tage til Hovedstaden denne sommer.

“Vi vil gøre det prisvenligt for folk at rejse henover sommeren.

Vi har alle været bundet til hjemmet i så lang en periode under lockdown, så vi vil gerne imødekomme genåbningen og gøre det muligt at besøge venner og familie i den anden side af landet.

Eller blot se nye sider af Danmark,” lyder det fra Jesper Rungholm.

God mulighed for at vise sig frem

Han tilføjer;

“Vi er nye på ruten mellem Aalborg og København, så dette er også en god mulighed for at vise, hvor højt vores sikkerheds- og serviceniveau er. Særligt for folk der ikke normalt ville vælge at flyve.”

DAT har i forvejen kørt med lave priser på den nye rute Aalborg-København fra 399 kr., men nu er der altså ekstra skarpe priser på ruten.

DAT oplyser, at de nedsatte priser er gældende over sommeren fra 1. juli til og med 31. august 2020. Man kan allerede nu booke her på dat.dk

I forvejen flyver DAT også til Bornholm fra Aalborg, hvilket også er blevet en meget populær sommerrute.