Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flyv for 199 kr. til København: DAT lancerer helt særligt tilbud

Af Michael Qureshi

Selv om rigtig mange bliver hjemme i disse Corona-tider, så kan det også være nødvendigt at rejse fra Aalborg til København i forbindelse med forretninger.

Det danske flyselskab DAT har valgt at kræse ekstra meget om deres kunder, der rejser på den vigtige indenrigsrute Aalborg-København.

De har netop lanceret et helt særligt tilbud, hvor du kan flyve hver vej for 199 kr. hvis du bestiller her i januar. Det gælder rejser i februar mellem Nordjylland og Hovedstaden.

Tilbuddet er tilgængeligt på samtlige afgange med DAT men i et begrænset antal per flyvning.

Du kan booke tilbuddet lige her

Har også lanceret en Super Flex billet

Hvis du har oplevet at blive ramt af aflysninger på kort tid før dine møder i København, så har DAT også strikket en god løsning sammen.

Fra 1. januar 2021 har DAT introduceret en ny fleksibel billettype, som er tilpasset Corona situationen. De kalder den for Super Flex.

“Vi har vænnet os til, at ting bliver aflyst, ting bliver lukket ned eller aftaler kan tage en drejning. Det er svært at navigere i vores arbejdsliv og hverdag i disse Corona-tider.

Vores passagerer har et større behov for fleksibilitet, og derfor er vi glade for, at kunne introducere vores nye Super Flex billet.

Denne type billet er tilpasset Corona situationen, som jo desværre igen kører på sit højeste,” siger Jesper Rungholm, direktør i DAT.

Den er især skræddersyet til de mange forretningsmøder i København for dem med base i Aalborg. Tjek videoen med Jesper Rungholm herunder

Billetregler på Super Flex

  • Ombooking (gratis lige så mange gange du ønsker)
  • Navneændring
  • Frit sædevalg
  • Håndbagage (8 kg)
  • 1 stk. indchecket bagage (23 kg)
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Kan ikke refunderes

For mere info klik på www.dat.dk/superflex