Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny rute: Flyv direkte fra Aalborg til ferieparadis

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Bravo Tours
Foto: Bravo Tours

I dag er det officielt forår i Danmark, og det skal naturligvis fejres.

Det gør man hvert faldi Aalborg Lufthavn, hvor man er klar med en eksotisk nyhed.

Vinterens charterprogram udvides nemlig med La Palma. Det skriver Aalborg Lufthavn i en pressemeddelelse.

På Bravo Tours’ hjemmeside fremgår det, at man allerede fra december 2023 kan booke en ferie til det eksotiske ferieparadis.

Efter kæmpe efterspørgsel

Det er svært ikke at tænke på De Kanariske Øer, når tankerne går imod sol og varme i vintermånederne.

Bravo Tours kunne i går, tirsdag d. 28. februar, præsentere den store vinternyhed, La Palma, direkte fra Aalborg Lufthavn.

“Ligesom de foregående vintermåneder, har alle charterfly i februar til Tenerife, Fuerteventura og Gran Canaria været helt fyldte med forventningsfulde danskere – med omkring 20 procent flere charterrejsende end i 2022.

Den store rejselyst er derfor ikke til at tage fejl af, og at vi nu får endnu en Kanarie-ø på programmet, er derfor en rigtig god nyhed.

Det er første gang det bliver muligt at flyve direkte til La Palma fra Aalborg Lufthavn, og med Bravo Tours som rejseudbyder, er vi ikke i tvivl om, at den nye charterdestination bliver taget godt imod,” siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Fokus på sommerrejser og rutenyheder til Ferie for Alle-messe

Igen i år var Aalborg Lufthavn med til Ferie for Alle-messe i Herning i slutningen af uge 8. Med på lufthavnens stand var rejse- og flyselskaber, der hver især satte deres rejseunivers i fokus – med alt fra unikke pakkerejser, græske charterfavoritter og rejser ud i verden.

Der var samtidig stor interesse for at høre endnu mere om lufthavnen og sommerens rutenyheder: Alicante, Barcelona, Island og særligt den direkte New York-rute.

“Når vi kigger på antallet af udenrigspassagerer i februar, så når vi et fornuftigt niveau, der er knap 47 procent højere end i samme måned sidste år. Men rejseudbuddet er fortsat bagud i forhold til rejselysten, hvorfor vi i høj grad ser frem til sommerprogrammet og de nye attraktive direkte ruter fra Aalborg.

Dén aktivitet og interesse, vi oplevede på Ferie for Alle-messen vidner om, at vi går en stærk sommersæson i møde, der på flere måder bliver spændende for Aalborg Lufthavn,” siger Niels Hemmingsen.   

Ny rute: Flyv direkte fra Aalborg til ferieparadis

Del artikel

Andre læser også