Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flot gestus: Aalborg Rock & Metal samler stort beløb ind til byens udsatte

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Rock & Metal
Foto: Aalborg Rock & Metal

Næstekærlighed er et af julens klareste budskaber, og det må man sige, at en af byens foreninger lever op til i år.

Aalborg Rock & Metal har nemlig samlet donationer ind til de udsatte i Aalborg i det meste af 2021 sideløbene med, at de har afholdt koncerter.

“Der er siden starten af året blevet doneret merchandise, gavekort og meget andet, af lokale forretninger, bands og private. Alle disse donationer blev sat på auktion d. 20. November, og det samlede beløbet heraf går ubeskåret til de udsatte i byen,” fortæller de i en pressemeddelelse.

Foruden auktionen afholdt foreningen også en velgørenhedskoncert på Aalborg Streetfood i slutningen af november, og her var de udsatte velkomne til en gratis aften med fed musik og et solidt måltid.

Foreningens egen Dennis Tinus, der selv har levet på kanten i mange år, har desuden samlet ind ved at arrangere ‘poverty walks’, hvor han gav en guidet rundtur og fortælling om det at leve som udsat i Aalborg.

20.000 kr. til et værested for udsatte

Alt dette, og selvfølgelig hver enkelt donation fra de besøgende gæster, har gjort at Aalborg Rock & Metal stolt kan videregive hele 20.000 kr. til Parasollen, et værested for de udsatte, og på den måde lette vintertiden lidt for nogen af dem der trænger mest.

“Foreningen takker for de mange donationer fra både private, bands og forretninger, samt den altid gode indsats fra de engagerede frivillige,” afslutter de.

Del artikel

Andre læser også