Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fliserens giver nyt liv til dine fliser

Af Annoncør

Hvorfor købe helt nye fliser, når du kan få en fliserens – og få fx indkørslen eller terrassen til at se spritnye ud? Det er både en miljøvenlig og en økonomisk løsning. Læs med her og bliv klogere på fordelene ved en fliserens. 

Annoncør betalt indhold leveret af Algekvit.dk

Der er flere grunde til at sikre dig, at dine fliser er flotte, funktionelle og funklende rene. Tænker du fx på, at flisegangen op til dit hus eller din indkørsel er det første, dine gæster betræder? Og om sommeren, når du går på bare fødder på din flisebelagte terrasse, er det bare lækrest, at der er rent og pænt.

Fliserens – hvor og hvordan? 

Du kan få professionel hjælp til at rense dine fliser alle steder i landet. Bestil en fliserens i Aalborg og få funklende flotte fliser på bare få timer. Du kan ovenikøbet få en prøvebehandling helt gratis, hvis du er i tvivl, om det er noget for dig.

En fliserens forløber i 3 steps:

  1. Dine fliser bliver afrenset. Ved hjælp af specialudstyr får du fjernet alle belægninger, som er usunde for dine fliser. Det sikrer en flot overflade på flisen, som holder langt længere, end den ville uden fliserens.
  1. Dine fliser bliver desinficerede. På den måde uddrives også alger, der ligger dybere nede end på overfladen, og det modvirker belægninger fremadrettet.
  1. Fliserne imprægneres. Det gør, at fliserne suger mindre vand, og det beskytter blandt andet mod syreregn.

Godt for miljø og moneter 

Desuden er der både klimavenlige og økonomiske fordele i at få en professionel fliserens. I stedet for at bruge penge og ressourcer på nye materialer, genbruger du din gamle flise, som alligevel kommer til at fremstå som ny.

Ved at få renset og imprægneret dine fliser bliver du af med alt fra alger til flisepest og mosbevoksninger. Det sikrer en sund og langtidsholdbar flise. Og det ser bare flottere ud!