Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter konkurs: Flere viser interesse for at overtage Pandekagehuset

Af Stine Kjølby Christensen

Det var en trist nyhed, da vi for nylig kunne afsløre, at det var slut med Pandekagehuset i Aalborg.

I hvert fald, som vi kendte den.

Efter et fejlagtigt forsøg på at finde en ny ejer til restauranten, blev stedet i stedet nødt til at erklære sig konkurs, og administrationen blev overdraget til kurator Ulrik Andreas Henriksen.

Så meget skal du betale for Pandekagehuset

Efter en omhyggelig gennemgang af restauranten og en professionel vurderingsrapport er der nu fastlagt en pris for den ikoniske restaurant, som i hele 14 år har prydet bådehavnen.

“Vurderingen lyder på 75.000 kr., og vi har allerede sendt forespørgsler ud til potentielle købere, der har indtil fredag kl. 10.00 til at afgive deres købstilbud,” fortæller Ulrik Andreas Henriksen.

Han bekræfter, at der er en stigende interesse for at overtage stedet, og for dem, der drømmer om at starte deres egen restaurant, er dette tilbud en ret god mulighed.

“Det inkluderer inventar af en ret fornuftig kvalitet, der i sig selv beløber sig til 200.000 kr. Så for 75.000 kr. kan man få hele pakken,” siger han til MigogAalborg.

De potentielle købere har indtil fredag kl. 10 til at byde på restauranten, så historien om Pandekagehuset ser altså ikke ud til at være endt helt endnu.

Del artikel

Andre læser også