Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere lokale restauranter er med: Ny Seafood Festival kommer til Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Sommeren nærmer sig, og det samme gør festivalsæsonen.

I år er der et helt nyt navn på listen over danske festivaler.

Seafood Festival giver danskerne mulighed for at udforske de fisk og skaldyr, der gemmer sig under bølgerne – dem har mange nemlig begrænset kendskab til. Det vil Seafood Festival være med til at lave om på.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

I løbet af 10 dage, fra den 17. maj til den 26. maj 2024, går restaurationsbranchen sammen om at sætte fokus på den gastronomiske guldmine, som omgiver vores land.

Her har gæster mulighed for at gå på opdagelse i kulinariske oplevelser i alt fra overdådige langbordsmiddage og skaldyrsfade til pop-up restauranter og tre retters middage.

Der er restauranter med fra hele landet, og fra Nordjylland deltager blandt andre Restaurant Glashuset, Restaurant Tabu, V-hav og Dejavú.

Fra kyst til kyst

Seafood Festival arrangeres af ‘Madbillet’, der også står bag Nordens største restaurantfestival ‘Dining Week’.

Her har de erfaret, at danskerne generelt er meget interesserede i at udvide deres kulinariske repertoire og at en landsdækkende festival med fokus på fisk og skaldyr som denne er en perfekt anledning:

“Vi ved, at mange danskere er glade for at forkæle sig selv og få nye gastronomiske oplevelser. Men min opfattelse er, at vi er mange, der ikke i lige så høj grad spiser fisk og skaldyr derhjemme.

Det er virkelig en skam, når vi er omgivet af hav, og der findes så mange forskellige fisk og skaldyr, som både smager vidunderligt og er enormt sunde“, siger festivalansvarlig Nicoline Christensen.

Derfor håber Nicoline Christensen også, at danskerne vil tage godt imod den nye festival og tage del i folkefesten hos restauranter landet over.

Info:

Seafood Festival afholdes fra den 17. maj til den 26. maj 2024

Billetter købes på seafoodfestival.dk.

Her kan du vælge mellem tre koncepter:

Seafood Menu (285 DKK inkl. gebyr), Stor Seafood Menu (385 DKK inkl. gebyr) og Luksus Seafood Menu (556 DKK inkl. gebyr)

Del artikel

Andre læser også