Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du set noget?: Politiet søger vidner efter flere indbrud

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Lars Aarø
Foto: Lars Aarø

Tyveknægte har haft travlt rundt omkring i Aalborg i oktober.

Nordjyllands Politi skriver i deres seneste døgnrapport, at der har været fire indbrud på henholdsvis Klostermarken, Multebærvej og Søndertoft.

Natten til torsdag fandt to tyverier sted på Klostermarken i Aalborg. Ukendte tyve stjal seks udendørs designerlamper fra to forskellige adresser. Lamperne hang udenfor på vægge op til husenes indkørsler. 

Tyveriet blev opdaget næste morgen, da der ingen strøm var i det ene hus. Gerningspersonerne havde slået relæet fra for at fjerne lamperne. Ved patruljens ankomst blev der fundet et cigaretskod på den ene adresse, der nu er sikret som spor.

På Multebærvej gennemrodede ukendte indbrudstyve samtlige skuffer og skabe. De kom ind ved at bryde et af vinduerne til stuen op. Herefter var det muligt at tilgå hele huset. 

Fra et badeværelse stjal de smykker, inden de forlod stedet gennem en terrassedør. Indbruddet fandt sted mellem fredag den 7. oktober og torsdag den 20. oktober. 

Sidst, men ikke mindst stjal indbrudstyve i en lejlighed på Søndertoft i Aalborg diverse smykker, sølvtøj, kontanter, kreditkort og manchetknapper mellem fredag den 14. oktober og fredag den 20. oktober. 

Det vides ikke præcist, hvordan indbrudstyvene kom ind i lejligheden. Alle skuffer og skabe i lejligheden var åbne og gennemtjekkede. Ved patruljens ankomst blev der sikret flere spor; herunder en dåseøl, der var drukket af.

Nordjyllands Politi efterspørger vidner, der kan have set noget i området, og opfordrer til at ringe 114, hvis det er tilfældet.

Indbrudssikring

Det bedste man kan gøre for at undgå indbrud er at følge gode råd til indbrudssikring.

Politiet opfordrer også altid til at melde sig ind i Nabohjælpsordningen, og i det hele taget have en god dialog med sine naboer og f.eks. aftale at holde øje hos hinanden, særligt hvis man er bortrejst i kortere eller længere tid. 

Del artikel

Andre læser også