Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byen bliver endnu smukkere: Flere bygninger prydes med julelys i år

Af Stine Kjølby Christensen
Illustration fra City-Ejendomme
Illustration fra City-Ejendomme

I august måned meldte Aalborg City officielt ud, at byen i år kunne se frem til helt ny julebelysning i byens gader.

Målet er at blive blandt de flotteste julebyer i hele landet – og nu melder City-Ejendomme Aalborg sig som allieret i kampen.

Det drejer sig om de meget centrale bygninger Østerågade 5 + 6, Østerågade 17/Bispensgade 1 og Østerågade 19-21, der i år får helt særlig opmærksomhed på julefronten.

Det er blandt andet på bygningen på, hvor den store Jensens Bøfhus ved Nytorv ligger lige over for Burger King, som pyntes op med smuk julebelysning.

Igennem mange år har virksomheden nemlig bidraget stort til at gøre byen smukkere på indersiden med renovering af lejligheder – men også facaderenovering af mange centralt beliggende ejendomme.

Byen bliver endnu smukkere: Flere bygninger prydes med julelys i år

Masser af julestemning i byens gader

I forlængelse af dette vil City-Ejendomme Aalborg nu også være med til at bidrage til julestemning i byens gader.

“Jeg etablerede City-Ejendomme Aalborg for ca. 28 år siden, og vi er vækstet stille og roligt gennem årene,” fortæller Hans Andersen, direktør for City-Ejendomme Aalborg, og fortsætter:

“Vi har, sagt i al beskedenhed, medvirket til at “gøre byen smukkere” gennem årene, og derfor føler vi også et medansvar i forhold til at bidrage til julehyggen – og på den måde give byens borgere, og gæster en forhåbentlig god oplevelse gennem juleudsmykningen.”

City-Ejendomme Aalborgs bidrag kommer til at funkle på nogle af de ejendomme, som de selv har renoveret gennem tiden.

Dette drejer sig blandt andet om flere facader vendt mod midtbyen og ikke mindst julemarkedet på Gammeltorv, der også er et kæmpe trækplaster i julemånederne.

Byen bliver endnu smukkere: Flere bygninger prydes med julelys i år
Illustration fra City-Ejendomme

Bedre shopping oplevelse i midtbyen

Ét af hovedformålene med den nye belysning er blandt andet at gøre shopping oplevelsen endnu mere stemningsfyldt og hyggelig end den, man kan få gennem nethandel hjemme fra sofaen.

“Konkurrencen fra storbyer, såsom Århus, København og ikke mindst Hamburg gør, at der udover det store udbud i butikkerne også skal være en god julestemning i byen med flot julepynt.

At der ydes en ekstra indsats fra flere sider, gør en forskel, og det skal nok lønne sig på sigt.” slutter Hans Andersen.

Byen bliver endnu smukkere: Flere bygninger prydes med julelys i år

Juleudsmykningen på ejendommenes facader tændes samme dag og tidspunkt, hvor juletræet på Nytorv tændes, nemlig lørdag d. 17.11., kl. 15.30.

Del artikel

Andre læser også