Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter stor efterspørgsel: Nu frigives der flere billetter til Ude Af Kontrol

Af Nathalia Hentze Nielsen
Ude af kontrol
Ude af kontrol

I oktober sidste år kunne vi annoncere, at Ude af Kontrol var klar til at vælte Aalborg på Skråen den 25. marts 2022.

Billetterne blev lynhurtigt udsolgt, og mange aalborgensere måtte med skuffelse indse, at det ikke blev i denne omgang, de skulle opleve Englando, Balken og Munken.

Pga. den store efterspørgsel kan vi nu afsløre, at koncerten flyttes til Royal Stage på Skråen, og det betyder samtidig også, at flere billetter frigives til salg.

Billetterne er til salg nu, og skal du nå det i denne omgang, er det med at være hurtig. Du finder billetterne her.

Over 260.000.000 streams på Spotify

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og opnået mere end 260.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.

På trods af meget be-grænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til de-res koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt pub-likum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019, blev Ude Af Kontrol’s koncert sat på pause (af to omgange) inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Ude Af Kontrol’s farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øv-rigt var den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones!

Senest har UAK overgået alles forventinger med stor publikum tilslutning til deres Drive In- samt sid-ned-koncerter sommer 2020! Bandet har længe ventet på at kunne offenliggøre deres til dato største landsdækkende Live Tour og glæder sig umådeligt til at vælte Danmark igen.