Flere af byens bedste er med: Nam Noodles laver kokketræf
I november slog Nam Noodles dørene op på Vesterbro.
Take Away-stedet er et søster-sted til Restaurant Nam, der er blandt Aalborgs bedste restauranter.
Nam Noodles har introduceret konceptet med nuddelsuppe til Aalborg, hvor man i selve suppen får en masse lækkert fyld, så det er et lækkert mættende hovedmåltid.
Det er et koncept, der hitter i flere hotte storbyer som New York og London, og København er også kommet godt med.
Nam Noodles har fået en flot modtagelse her i byen, og i de næste fem uger udfordrer de så konceptet endnu mere.
Fem af Aalborgs bedste kokke laver nuddelsuppe
De har nemlig allieret sig med ingen ringere end nogle af Aalborgs allerbedste kokke, som kommer en enkelt aften og laver deres bud på den perfekte nuddelsuppe.
Det fortæller Kim Jeppesen, der sammen med Anne-Marie Menendez og Adam Toth Javor har bygget Nam Noodles op.
“Vi vil afholde fire arrangementer i løbet af april og maj på Nam Noodles. De fire kokke vi har inviteret ind er; Mads Hyllested fra Applaus, Miv fra Tabu, Vinh fra Fusion og Dennis Juhl fra Textur.
Vi starter med første aften onsdag d. 11. april Med Mads Hyllested fra Applaus. Vi vil køre tre seats i løbet af aftenen, og deres fantastiske fortolkning af en suppe koster 159 kr.
Man får et lækkert mættende måltid, og vi håber, at folk gerne vil opleve, hvordan de her dygtige kokke laver deres version af en lækker nuddelsuppe,” fortæller Kim Jeppesen til MigogAalborg.
Vandt Årets Restaurant i Aalborg
Mads Hyllested oplevede i sidste uge en stor hyldest, da Applaus blev kåret til Årets Restaurant i Aalborg til AALBORG AWARDS 2018.
Med Miv fra Tabu får en af landets mest anerkendte kokke. Tabu er rangeret som nummer 25 i hele landet af anerkendte White Guide. Dennis Juhl fra Textur kom fra Ruths Hotel, hvor han også længe er nævnt blandt Danmarks bedste kokke.
Vihn fra Fusion er nærmest en mentor for flere af landets bedste, og har haft flere af de bedste under sig, siden han åbnede den lækre restaurant på havnefronten.
Kim Jeppesen har nøje udvalgt de forskellige kokke, som han også kender privat.
“I løbet af aftenen vil suppen selvfølgelig blive præsenteret og alle vil høre lidt omkring tankerne og råvarerne bag suppen. Kokkene, der er med, er venner af huset, og de kommer selv jævnligt og får lidt suppe.
Vi har haft mange snakke omkring forskellige supper og indhold med dem, og vi synes det kunne være sjovt og spændende at se dem komme med et bud på deres helt egen version.
Alle kokkene har hver deres egen stil i deres restauranter, så det er meget spændende at se hvad de finder på. Vi håber folk vil tage godt imod det og komme ned og få en oplevelse,” forklarer Kim Jeppesen.
Begrænset antal pladser per aften
Første Nam Noodles Special Aften er onsdag den 11. april med Mads Hyllested. Der er ikke mange pladser inde på Nam Noodles, så det kører over tre forskellige tidspunkter på dagen.
Der er begrænset antal plads, fortæller Kim Jeppesen, så man skal ikke tøve med at bestille, hvis man synes det kunne være lækkert at prøve.
Mads Hyllesteds menu er følgende;
Cremet bouillon på miso & foie gras med syltede svampe, ristede sesam & grillet and
Serveres med ægnudler
De følgende arrangementer er;
Onsdag 18. april
Miv fra Restaurant Tabu
Menu
Bouillon på kylling, svampe & estragon med teriyaki kylling, enoki, pak choy & æggeblomme
Serveres med somen nudler
Onsdag 25. april
Vinh fra Restaurant Fusion
Menu
“Spicy Seafood” med citrongræs, limeblade, tigerrejer, marineret blæksprutte & dampede blåmuslinger
Serveres med somen nudler
Onsdag 2. maj
Dennis Juhl fra Textur
Menu
Rokkedal kylling grillet over trækul med bouillon af stegt kylling, peaso, hengemt ramsløg & sprøde hvide asparges.
Serveres med Nams nudler