Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Energi, sammenhold og overskud: Fleksibel firmatræning er en stor succes

Af Emil Kjær Jørgensen

Øget produktivitet, færre sygedage, mere energi og et bedre sammenhold.

Hvis du spurgte en hvilken som helst virksomhedsejer, om de ville investere et forholdsvis lille beløb for netop at opnå de fire ting på arbejdspladsen, ville de færreste nok sige “Nej tak”.

Men det er faktisk muligt her i Aalborg, for Aalborg Firmaidræt tilbyder mange former for firmatræning, som netop kan give medarbejderne øget overskud, mere energi og ikke mindst et fedt fællesskab.

Lige nu kører Aalborg Firmaidræt en ekstra skarp pris på et 12 ugers forløb for kun 8.000 kr (Normalpris: 10.000 kr.). Det er også muligt at lave forløb på 20 uger eller et helt arbejdsår (40 uger).

“Firmatræning er noget vi startede op efter corona, og det er virkelig blevet en stor succes. Det er fantastisk at opleve den fællesskabsøvelse, som det skaber, når medarbejderne lave aktiviteterne sammen,” fortæller Anne Louise Vanggaard fra Aalborg Firmaidræt.

Den nordjyske bank Spar Nord har eksempelvis hele tre filialer, der træner fast med Aalborg Firmaidræt.

Det kan man melde sig til

Som arbejdsplads kan man tilmelde sig lige præcis den firmatræning, som passer til jer.

Det kan være alt lige fra spinning til floorball, fodbold, padel, dans, funktionel træning, yoga eller jumping fitness.

“Vi kan også lave mix-forløb, hvor man får varieret træning fra gang til gang og prøver en masse forskellige sportsgrene.

Det kunne jo være, at man en fredag ville prøve en lidt anderledes aktivitet som jumping fitness, hvor man både får sved på panden og masser af grin,” forklarer Anne Louise.

Firmatræningen kan eksempelvis være et fast ugentligt hold, hvor der er plads til op til 30 personer pr. hold. Enkelte sportsgrene som spinning, jumping fitness og padel kan have færre pladser.

Udover en bred vifte af sjove træningsformer, er den helt store fordel ved Aalborg Firmaidræts firmatræninger den store fleksibilitet.

Visse træningsformer kræver det rette udstyr, som Aalborg Firmaidræt eksempelvis har på Skansen, men meget af træningen kan også foregå ude på arbejdspladsen inden arbejdsdagen starter, i frokostpausen – eller lige efter arbejdstid.

“Vi skræddersyer løsningen efter den enkelte arbejdsplads. Det vigtigste er, at det er nemt og overskueligt at gå til,” siger Anne Louise.

Træningen er i trygge hænder, for samtlige hold har uddannede instruktører tilknyttet.

“Vores instruktører kan tilpasse træningen til den enkelte medarbejder, så deltagerne på holdet behøver på ingen måde at være på samme fysiske niveau,” forklarer Anne Louise.

Udover sundere medarbejdere og mere energi i hverdagen, så er den helt store fordel ved firmatræning den fællesskabsfølelse, som det skaber.

Energi, sammenhold og overskud: Fleksibel firmatræning er en stor succes

“Vi gør rigtig meget ud af fællesskabet. Uanset om det er funktionstræning eller boldspil, så skal der være et socialt element i det. Så det er faktisk en slags teambuilding, som samtidig giver et fysisk overskud også. Det er ren win-win,” siger Anne Louise.

Hvis din arbejdsplads vil høre om mulighederne, så kan du læse meget mere her.

Del artikel

Andre læser også