Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Buffet og softice til 49 kr: Flammen er klar med genialt tilbud til børnene

Af Ane Johanne Damgaard

Vejrudsigten leverer tocifrede temperaturer. De vinterblege ben er endelig kommet ud for at se dagens lys. Og tankerne flyver afsted til varme himmelstrøg og eftermiddage med kolde øl på terrassen.

Det ved vi godt, hvad betyder. Sommeren er endelig over os. Skolernes sommerferie nærmer sig. Det kalder på familieture i lange baner.

Derfor er det heldigt, at Restaurant Flammen også er i sommerhumør og har besluttet, at det endnu engang er blevet tid til et sommertilbud.

Den rene barnedrøm

Fra den 26. juni til den 13. august kan alle børn gå amok i grillbuffeten og softicebaren for 49 kroner (OBS: Gælder kun søndag- torsdag)

Tilbuddet gælder alle børn under 12 år, og er altså den rene barnedrøm.

I forvejen kan I hos Flammen som familie blive mætte uden, at det koster en bondegård.

Der er noget for alle, uanset om du bare gerne vil spise dig mæt i pommes frites og bearnaise sauce, skal prøve ALT kød fra grillen, eller ikke kan få nok af bland selv salat.

Vi ved godt, at når der står buffet på menuen, så er der kun en regel: at man skal have noget for pengene!

Buffet og softice til 49 kr: Flammen er klar med genialt tilbud til børnene

Og når man ikke giver mere end 49 kroner pr. børnenæse, så er det lidt nemmere at være ligeglad med, hvor mange tallerkener de får tømt.

“Det er nu, det er sommer. Vi ved, at mange danskere snart trasker rundt i Danmark og holder ferie. Derfor vil vi gerne give et godt tilbud, som man kan bruge med sine børn,” siger administerende direktør for Flammen, Piet Klein.

Den for mange velkendte buffet består af minimum 15 slags kød, en salatbar med 50 forskellige varianter og masser af lækre kartofler og sauce. Så der er uden tvivl noget, der kan gøre både små og store maver glade.

Stor glæde over den store opbakning

Piet Klein fortæller, at de er meget glade, taknemmelige og stolte over, at gæsterne har valgt dem til og er blevet ved med at gøre det.

Derfor er det også vigtigt for dem at give deres højtelskede kunder noget igen.

Og hvordan gør man det bedre end med et godt tilbud?

“Vi kom ud af 2022 med et godt resultat. Vi er kommet på rette kurs efter corona og inflationen. Og nu står vi et rigtig godt sted,” siger Piet Klein.

Vil åbne flere steder i landet

Det går faktisk så godt, at Restaurant Flammen har planer om at åbne flere nye restauranter, og de har mindst to på tegnebrættet.

Det starter med en restaurant i Sønderborg den 4. oktober. Dernæst åbner de en i Holstebro til november.

De kigger også på andre byer og andre lokationer i Storkøbenhavn.

Der er altså godt nyt, hvis du bare ikke kan få nok af at mæske dig i alt godt fra grillen, den gyldne brønd og salatbaren.

Du kan bestille bord her.

Del artikel

Andre læser også