Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker nyhed: Endnu flere afgange til Kristiansand med Fjord Line

Af Annoncør
MS Bergensfjord/Stavangerfjord (tv) og HSC Fjord FSTR (th)
MS Bergensfjord/Stavangerfjord (tv) og HSC Fjord FSTR (th)

Skal årets ferie gå til Norges storslåede natur, idylliske landsbysamfund eller sprudlende storbyer?

Så glæd dig, for nu kommer vores naboland mod nord endnu tættere på!

Som noget helt nyt sejler Fjord Line fremover til Kristiansand året rundt – og i højsæsonen kan du vælge mellem hele fire daglige afgange med enten den superhurtige katamaranfærge Fjord FSTR eller de store cruisefærger MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord.

Færgerne sejler fra Hirtshals, så jeres ferieoplevelser starter blot 45 minutters kørsel fra Aalborg.

Er I til en hurtig overfart, kan I vælge at sejle med Fjord FSTR, som når til Norge på blot 2 timer og 25 minutter – og vil I have maksimal komfort, et bredt udvalg af lækker mad og drikke og en kæmpe taxfree-butik at boltre jer i, kan I vælge en af de store cruisefærger og stadig nå til Norge på under 4 timer.

Årets billigste overfart til Norge?

Nyheden bliver selvfølgelig fejret med et supergodt tilbud – så lige nu kan du pakke hele familien eller vennegruppen i bilen og sejle til Kristiansand for kun 1090 kr. tur/retur for 1 bil og op til 5 personer. Så fås det ikke billigere!

Når først I er om bord, skal I bare læne jer tilbage og nyde turen, mens færgen bringer jer trygt mod nord – og så snart, I kører i land, ligger hele Norge for jeres fødder!

Oplevelser i Kristiansand …

Med en kort sejltur er det fristende at bruge det gode tilbud til en impulsiv miniferie eller forlænget weekend med veninderne, hvor I kan nyde alt det, Kristiansand har at byde på.

Der er alt fra hyggelige slentreture i den historiske Posebyen over afslapning på Bystranda og til masser af shopping og lækker mad og drikke i Kristiansands charmerende gader. Her sætter kun fantasien grænser for, hvad I vil opleve!

… i Sørlandet …

Men stop ikke der – I har jo bilen med, så I kan nemt udnytte det skønne udvalg af oplevelser inden for kort køreafstand fra Kristianstand. Sørlandet har sin helt egen charme med masser af hyggelige kystsamfund og en helt igennem spektakulær skærgård – for ikke at tale om fantastiske fiskevand og vandre- og cykelture.

Og har I børnene med på ferie, er et besøg i Dyreparken Kristiansand et must – ud over masser af fascinerende dyr kan I også glæde jer til at opleve universet fra Thorbjørn Egners elskede børnebøger om Hakkebakkeskoven og Kardemommeby.

… eller i hele Norge!

 Sejlturen til Kristiansand er naturligvis også et oplagt valg, hvis I har kurs mod en længere ferie et sted i Norge – uanset om I skal på et decideret roadtrip i vores smukke naboland eller på hytteferie i de norske fjelde.

Her kan I køre fra Aalborg om morgenen, gå om bord på færgen og nyde en lækker morgenmad eller brunch og køre fra borde i Norge allerede til middag. Så bliver turen til årets ferieoplevelser næsten ikke kortere!

Og er I typerne, der elsker at starte ferien med at sove længe, så frygt ikke! I har jo netop fire daglige gange at vælge imellem, så foretrækker I en senere afgang, er der god mulighed for det!

Se alle overfarter og få fingrene i et af de gode tilbud lige her.

Del artikel

Andre læser også