Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gourmet, musik og tax-free: Prøv de populære minicruises til spotpris

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fjord Line
Foto: Fjord Line

Drømmer du om en pause fra hverdagen, hvor det eneste, du skal tænke på, er at vælge, hvad du vil spise og drikke, hvilken underholdning du vil opleve, hvilke shoppingtilbud du skal forkæle dig selv med – og hvor du skal nyde en fantastisk udsigt fra en behagelig lænestol?

Så skynd dig at prikke din partner eller en god ven/veninde på skulderen og spørg, om de vil med på tur.

Lige nu har Fjord Line nemlig nytårstilbud på deres fantastiske minicruises – og I kan vælge mellem et hyggeligt dagscruise til Kristiansand med 10 timer ombord eller et minicruise til Bergen, hvor I har hele 36 skønne timer på den store cruisefærge.

Du kan finde meget mere information om de skønne minicruises lige her:

Uanset om I vælger den korte eller den lange tur, kan I glæde jer til en skøn getaway med masser af fantastiske oplevelser – og ikke mindst tid til bare at hygge jer med hinanden.

Under turen kan I boltre jer i færgens mange tilbud, der sikrer, at I hverken kommer til at sulte, tørste eller kede jer.

Vi bringer her 8 highlights fra Fjord Lines sejlende oplevelser – og et vigtigt bonustip, som med stor sandsynlighed bliver prikken over i’et i jeres oplevelser til søs.

1: Mad for enhver smag

Uden mad og drikke dur helten ikke – og det gælder selvfølgelig også på et minicruise, hvor Fjord Line har sørget for at kunne tilbyde noget for enhver smag og til gæster i alle aldre.

Hjertet i det store restauranttilbud ombord er den store Commander Buffet, som dækker op til morgenmad, frokost og aften med et bredt udvalg af retter fra det danske og norske køkken – alt sammen med drikkevarer ad libitum.

Gourmet, musik og tax-free: Prøv de populære minicruises til spotpris

2: Gourmetoplevelser ombord

Foretrækker I mad, der giver ’det lille ekstra’, kan I i stedet vælge en god middag i den eksklusive a la carte-restaurant Grieg.

Her tryller kokkene i en eminent kombination af franske brasserietraditioner og nordisk kvalitetsmad med inspiration fra årstidens råvarer.

Gourmet, musik og tax-free: Prøv de populære minicruises til spotpris

3: Musikalsk underholdning

På alle sejladser kan I glæde jer til et skønt underholdningsprogram i Seaview Bar & Nightclub.

Her byder Fjord Lines faste husorkestre op til dans, og sejler I midt på ugen, kan I glæde jer til et helt særligt underholdningsprogram i vintermånederne – blandt andet et stemningsfuldt Kim Larsen jam og en fantastisk Elvis-optræden.

Gourmet, musik og tax-free: Prøv de populære minicruises til spotpris

4: Bingo

Hvem elsker ikke spændingen og hyggen ved et spil bingo? Når I sejler med Fjord Line, kan I tilbringe en hver eftermiddag i hyggeligt selskab med skønne og underholdende bingoværter – og dyste om flotte præmier med jeres medpassagerer.

5: Quiz

Og kan I ikke få nok af at konkurrere mod jeres medpassagerer (eller hinanden), kan I fortsætte morskaben, når Fjord Line inviterer til en dyst på paratviden om forskellige emner.

Vinderen kan – ud over æren af at være skibets skarpeste quizmester – glæde sig til flotte præmier.

6: Shopping i Tax-Free- og Fashion-butikkerne

Intet cruise uden shopping – og når I sejler med Fjord Line, kan I altid finde fantastiske tilbud i de store Tax-Free- og Fashion-butikker, som bugner med alverdens parfumer, kosmetik, legetøj, mode, spiselige og drikkelige lækkerier – og meget mere.

Gourmet, musik og tax-free: Prøv de populære minicruises til spotpris

7: Slap af med en god kop Starbucks-kaffe

Får I lyst til en pause fra alle færgens underholdningstilbud, så kig forbi Starbucks-caféen på dæk 7.

Her kan I få et bredt udvalg af kaffedrikke af brandets velkendte høje kvalitet – perfekt til en hyggesludder med jeres rejsefæller eller blot til at nyde i en behagelig stol, mens I slapper af til den fantastiske udsigt.

8: Nyd den ægte sportsbar-stemning

Er I til hygge med vennerne til en spændende fodboldkamp på TV, så sæt kurs mod sportsbaren Pier 42.

Her kan I opleve den ægte sportsbar-stemning med en god øl, snacks og live-sport på barens TV-skærme – og det er ganske tilladt at heppe på jeres yndlingshold.

Gourmet, musik og tax-free: Prøv de populære minicruises til spotpris

Bonustip: Nyd udsigten!

Selv om I nemt kan tilbringe hele cruiset med at nyde alle færgens mange tilbud, så glem ikke ind imellem at give jer tid til at nyde den fantastiske udsigt – fra solnedgang over havet til den spektakulære indenskærs sejlads mellem Stavanger og Bergen.

Du kan finde meget mere information om de skønne minicruises lige her:

Del artikel

Andre læser også