Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få succes med nytårsforsættet: Fit Zone tilbyder billig træning i Aalborg

Af Clara Edgar Jakobsen

Nytårsforsættet er for mange en fast tradition, og efter en lang december fyldt med lækker mad, søde sager og glögg og juleøl i rigelige mængder, er det ikke mærkeligt, at træning er højt på manges lister over forsæt.

Heldigvis behøver det hverken være besværligt eller dyrt at komme i bedre form. Fit Zone garanterer nemlig at være bedst på pris, samtidig med at man kan få sved på panden med noget af det bedste træningsudstyr.

“Vores koncept er ikke vildt innovativt eller nyt. Det er gode træningsfaciliteter til den skarpeste pris, og det leverer vi på,” siger ejer Simon Høj Larsen .

Et medlemsskab koster enten 129 kroner eller 159 kroner om måneden afhængigt af, hvilket abonnement, man vælger.

Begge giver adgang til træning i tidsrummet 05 – 24.00 hver dag!

Holdtræning kommer til Fit Zone

Fit Zone åbnede i Aalborg i januar 2020, og ligesom alle andre, har de været plaget af nedlukninger, som har gjort opstarten sværere end forventet.

“Vi har kæmpet med hele tiden at skulle starte forfra, så det har været en svær proces,” siger Simon.

Men på trods af omstændighederne har mange aalborgensere altså taget centret til sig. Og de kan se frem til et spændende 2022. Her planlægger Simon nemlig at starte holdtræning.

“Det er helt sikkert noget, vi regner med at få op at flyve. Det vil være populære hold, som man kender fra andre centre som yoga, pilates, mave-lår-baller og flere andre spændende timer,” siger Simon.

Holdene vil selvfølgelig også komme nye medlemmer til gode, som ud over de klassiske træningsfaciliteter, kan se frem til at give den gas og få sved på panden i til lækker musik.

Få succes med nytårsforsættet: Fit Zone tilbyder billig træning i Aalborg

Startede træning som 8-årig

Simon startede sit fitnesseventyr med at åbne et aktivitetscenter i Svendborg. Men ret hurtigt stod det klart, at han gerne ville bruge sine mange års personlige erfaring med træning på et professionelt plan.

“Vi tog en del af aktivitetscentret og omdannede det til et træningslokale, som lå lidt til højrebenet, fordi jeg selv har trænet, siden jeg var omkring otte år gammel.

Det blev en kæmpe succes, og så besluttede vi at udvide med centret i Aalborg,” siger Simon.

Få succes med nytårsforsættet: Fit Zone tilbyder billig træning i Aalborg

Simons eget forhold til fitnessverdenen betyder – ud over et indgående kendskab til det rigtige udstyr – at han også ved, hvordan man skaber de gode og trygge træningsrammer.

“Vi vil gerne være et center for alle, så det er vigtigt for os, at omgivelserne er indbydende og nemme at gå til, og at der generelt er en rummelig atmosfære, og det synes jeg, vi er lykkedes med,“ siger Simon.

Så uanset om man føler sig hjemme i fitnessverdenen og vil genoptage gamle vaner, eller man er helt ny, så kan man altså trygt melde sig ind i Fit Zone.

“Som en ekstra service til de nye, tilbyder vi en introduktionstime, så man kan blive sat ind i maskinerne og træne med ro i maven,” siger Simon.

Læs mere om Fit Zone her.

Del artikel

Andre læser også