Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl dig selv: Nu tilbyder populært fitnesscenter også massage

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: Thorøs Gym
Foto: Thorøs Gym

Du har lige givet den fuld gas, er helt drænet for energi, og samtlige muskler i kroppen brokker sig efter en god træning.

Så er det rart at komme under bruseren til et varmt bad – men hvad nu, hvis det afsluttende punktum var en god omgang massage efterfulgt en tur i sauna?

Det kan det fremover blive hos Thorøs Gym.

Skarp pris og kompetent personale

Det er ikke noget nyt, at Thorøs Gym kan tilbyde en slapper i saunaen i forbindelse med træning i fitnesscentret, men nu er der ovenikøbet mulighed for at booke en gang massage fra yderst kompetente hænder.

“Massage supplerer vores træning rigtig godt og er rart, når man træner meget og har ømme muskler. Vi vil gerne kunne tilbyde hele pakken ud over bare træning og bootcamps.

Vi tilbyder i forvejen fysioterapi, men har nu valgt at bruge nogle af vores behandlerrum og udvide med også at tilbyde massage,” fortæller centrets indehaver, Rasmus Thorø.

Thorøs Gym er kendt for altid at sætte kvalitet i højsædet, både når det kommer til faciliteter såvel som personale – og det er heller ingen undtagelse her.

“Vi er allerede up and running med massage, der foretages af en uddannet fysioterapeut, hvor man får 25 minutters massage for 225 kr. og 50 minutter for 400.

Så jeg synes, vi kommer med en rigtig skarp pris og stadigvæk holder en høj kvalitet på det, vi tilbyder,” fortæller Rasmus.

Forkæl dig selv: Nu tilbyder populært fitnesscenter også massage
Foto: Thorøs Gym

Hvis man vil sikre sig en endnu bedre pris, så kan man få 10% rabat ved at købe et 10-turs kort til massage.

Hvor mange massageklinikker kun har åbent fra 8-16, er det muligt hos fitnesscentret på Lyngvej 3 at få massage også sent eftermiddag og om aftenen.

Hungrer du efter ryg-, nakke- eller skuldermassage? Eller måske lidt af det hele?

Så kan kan du læse mere om det og booke tid her.

I bookingsystemet er der i øjeblikket ikke åbnet op for bookinger i weekenden – men hvis man tager en snak med Thorøs Gym, vil det være muligt også at booke massage lørdage og søndage.

Få en massør ud til din virksomhed

Der er to særligt gode grunde til at få en god gang massage: ømme muskler efter hård træning eller øm nakke og ryg oven på stillesiddende arbejde.

Og sidstnævnte er der også mulighed for, at Thorøs Gym kan rette op på.

“Mange timer på kontoret foran en skærm kan forårsage spændinger i ryggen og nakken. Særligt hvis man ikke er god nok til at stå op eller skifte siddeposition regelmæssigt i løbet af arbejdsdagen.

Vi har fået henvendelser fra flere virksomheder, der forespørger massage. Derfor er det muligt at lave en virksomhedsaftale, hvor vi kan sende en massør ud en halv eller hel dag,” forklarer Rasmus.

Hvis du sidder foran computeren det meste af dagen på job og døjer med øm ryg og stiv nakke, så er det nu, du skal reagere.

Prik din chef eller HR-ansvarlige på skulderen og få en massøraftale i kalenderen med Thorøs Gym, der kan at løsne op i de stive kontorkroppe.

Læs mere om Thorøs Gym her.

Del artikel

Andre læser også