Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Længe undervejs: Nu er det slut med Fitness World

Af Stine Kjølby Christensen
PR-foto
PR-foto

Med over 160 centre på landsplan har Fitness World i årevis været Danmarks største fitnesskæde.

Bare i Aalborg er der hele ni centre, hvilket betyder, at mange aalborgensere har sin daglige gang her. Men fra i går var det slut med Fitness World.

Alle danske Fitness World har nemlig skiftet navn til PureGym. Samtidig investerer det britiske selskab bag den danske fitness-kæde et større tre-cifret millionbeløb de kommende tre år i at renovere Fitness Worlds centre. 

På centrenes sociale medier er navnet også skiftet, mens de fleste centre har fået nyt logo i de nye PureGym-farver.

Stor renovering på vej

Den danske direktør for fitnesskæden, Morten Bentzen, forklarer, at den solide økonomiske indsprøjtning skal være med til at styrke PureGyms rolle som markedsleder og understøtte ambitionen om at gå forrest for folkesundheden og danskernes motionsvaner.

Det skal ske ved at tilbyde de bedste træningsmuligheder og inspirere til en aktiv livsstil. Samtidig ønsker fitnesskæden at vinde nogle af de medlemmer tilbage, som er mistet under coronakrisen – særligt medlemmer i +35-årsalderen. 

”Helt konkret vil vi bl.a. investere penge i renovering af vores centre, nye udstyrspakker, bedre digital medlemsoplevelse og et ledelsesmæssigt løft til centrene i form af gym-managers, som allerede er godt på plads.

Vi har mange flotte centre og gode udstyrspakker, men det er ingen hemmelighed, at nogle centre ikke lever op til den kvalitet, som vi gerne vil tilbyde vores kunder. Det kan vi nu handle på og gøre bedre,” udtaler han.

Det betyder det for dig

Men hvad betyder det for dig som medlem?

“Nogle ting ændrer sig, og andet forbliver det samme. Du skal stadig bruge samme medlemskort. Du har også samme login, hvis du skal ind og se din opkrævning, booke et hold eller fx opdatere din betalingsaftale.

Nu hedder det blot PureGym”, skriver PureGym, tidligere Fitness World, i en mail til sine medlemmer.

Derudover har PureGym åbnet op for, at alle medlemmer kan træne fitness og hold i alle centre fra i dag og til og med 31. juli 2023.

Del artikel

Andre læser også