Fisk – og skaldyrsbuffet på Helmuth: Her kan du booke før alle andre

Skrevet af: Maria Vinther Jensen

Sommeren er kommet tidligt i år, og det fejrer vi med en masse lækkerier i denne måneds ClubAalborg.

Du kan som altid glæde dig over et stort udvalg af byens bedste rabatter og oplevelser på byens lækreste steder.

I næste måned slår én af Aalborgs hot spots både som restaurant og cocktailbar, Helmuth Bar & Kitchen, dørene op for et helt fantastisk arrangement.

Glæd dig til en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet akkompagneret med iskolde Carlsberg Kronenbourg Blanc-øl, mens DJ’en fylder lokalet med lækre sommertoner. Med andre ord: Det bliver en fuldstændig fantastisk aften, og du er inviteret!

Det hele løber af stablen lørdag d. 14 juli, og alle ClubAalborg-medlemmer kan nu sikre sig billet før alle andre – og så endda til en særlig billig ClubAalborg-pris. Booker du din billet inden d. 7 juni, er prisen kun 199 kr. (normalpris 275 kr.)

Programmet for aftenen:
Kl. 18.00: Dørene åbner og der bydes på en velkomstøl – Kronenbourg Blanc – selvfølgelig!
Kl. 18.30: Den store fiske- og skaldyrsbuffet åbner, og prisen er inkl. én Kronenbourg Blanc.
Kl. 21.30: DJ Jakob Bak fylder lokalet med sprøde toner, og festen fortsætter til lukketid. 

Sådan kommer du med

Til og med d. 7 juni kan du booke din billet før alle andre. Det er endda til en særlig billig ClubAalborg-pris. For alle vores medlemmer vil prisen nemlig kun være 199 kr. Skynd dig at sikre dig plads til sommerens vildeste fest. Du kan booke din billet LIGE HER.

Ikke nok med at ClubAalborg er en fordelsklub, der giver dig byens bedste rabatter, så sørger vi hver måned for, at du får nogle fabelagtige og unikke oplevelser. I denne måned kan du fx glæde dig til en ægte spansk grisefest på CANblau

Her bliver det som i de gode gamle charterdage på Mallorca med helstegt pattegris og sangria i lange baner. Men med CANBlaus høje niveau på maden og drikkelse. Det er eksklusivt for ClubAalborg medlemmer, så skynd dig og book nu.

 

Ikke medlem af ClubAalborg endnu?

Det er supernemt at tilmelde sig ClubAalborg. Som medlem af ClubAalborg får du adgang til en masse fordele og rabatter i netop din by hver måned. Du kan melde dig ind lige HER. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og der er ingen binding.

Juni måneds ClubAalborg gemmer blandt andet på..