Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Firmaarrangement i Aalborg? – Se de gode tips her!

Af Redaktionen

Er du erhvervsdrivende i Aalborg eller omegn og gerne vil forkæle dine medarbejdere lidt ekstra? Måske, er det lang tid siden at i har lavet noget sammen, som rent faktisk er uden for arbejdstiden. Sociale arrangementer med kollegaerne efter endt arbejdstid, kan på mange måder være fordelagtigt. Både for at lære de mennesker at kende som man arbejder sammen med, men også for at det hele ikke kun går op i arbejde. Mangler du inspiration til, hvad du skal lave sammen med dine medarbejdere, så læs med her.

 

#1 – Tag dine medarbejdere med ud at spise

Hvorfor ikke invitere dine medarbejdere med ud på restaurant og nyde en lækker middag sammen? I Aalborg findes der masser af spændende muligheder i forhold til restauranter og cafeer. Det kunne eksempelvis være en kombination af bowling og middag hos Seaport i Aalborg. Så kan I nyde en lækker buffet sammen, og derved øve jer på jeres bowling skills. En tur på en af byens andre lækre restauranter kunne også være en mulighed. Det kunne eksempelvis være Princes Juliana, Flammen, Cafeministeriet eller andet. Husk dog at bestille bord i god tid, hvis I er mange.

 

#2 – Tag dine medarbejdere med til Aarhus

Heldigvis, er der ikke så langt mellem Aalborg og Aarhus, derfor bør man heller ikke afskrive smilets by, når man finder ud af, hvor og hvilket firmaarrangement man gerne vil lave. For i Aarhus, kan man nemlig komme på teambuilding igennem Matchrace. Teambuilding igennem dette firma, foregår til søs, hvor man i fælleskab skal ud at sejle. Denne aktivitet, kan være en alletiders oplevelse for medarbejderne. Teambuilding er blandt andet med til at styrke sammenholdet. Medarbejderne får desuden en fælles oplevelse, som skaber mere nærhed. Når man er på teambuilding, så sker der skam også noget med kommunikationen. En dags tur til Aarhus, og måske tilbage til Nordjylland for at slutte dagen af, er måske opskriften på den perfekte dag sammen med kollegaerne.

 

#3 – Overnatning på hotel

Hvis du vil forkæle dine medarbejdere ekstra meget, så kan du jo overveje at booke en overnatning til dem på et hotel. Et helt døgn med kollegaerne kan altså gøre meget. Måske, er der nogle som kan dele værelse med andre, hvilket også kan være en oplevelse i sig selv. Hvis det er i Aalborg du påtænker at booke en overnatning til dine medarbejdere, så findes der en del valgmuligheder. For eksempel, er Hotel Scheelsminde et rigtigt godt bud. Her kan man nyde de fantastiske omgivelser, samt få lækker mad i restauranten. Én unik oplevelse i sig selv. Hotellet ligger desuden med forholdsvist kort afstand ind til Aalborg centrum, hvis en del af arrangementet skal foregå der også.

 

#4 – Takeaway på arbejdspladsen

Faktisk, behøver det heller ikke være fordi at man som chef skal vente alt for lang tid på at lave et arrangement for sine medarbejdere. Noget så simpelt som at sørge for aftensmaden eller frokosten for sine medarbejdere, kan faktisk også gøre meget. Selvom, at det måske bare er en kort hyggestund, har det altså betydning.

Del artikel

Andre læser også