Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Festen i sikre hænder: Lad Event Aalborg stå for årets firma-julefrokost

Af Emil Kjær Jørgensen

Selvom sommerstemningen for alvor har indfundet sig på de nordjyske arbejdspladser i de her dage, er der allerede nu god grund til at få styr på et andet af årets helt store højdepunkter.

Der er naturligvis tale om den berygtede, famøse og festlige firma-julefrokost.

Men det kan (mere end) uoverskueligt at arrangere den perfekte julefrokost og få styr på alt fra mad og drikke til musik, lokation og servicering.

Men hvad nu, hvis vi fortæller dig, at du kan slippe for at bruge unødige interne ressourcer på planlægningen og blot uddelegere det hele til Aalborgs førende eventbureau?

Event Aalborg har mere end syv års erfaring i at skabe den fedeste fest for virksomheder, og de har arrangeret fester for store virksomheder som Stofa og Shaping New Tomorrow.

“Kravet om mundbind er netop blevet fjernet og forsamlingsforbuddet hæves jo til 250 her 1. juli. Vi mærker derfor et helt vildt boom i bookinger af sommerfester og julefrokoster.

I talende stund har vi allerede booket de første 1000 kuverter til julen 2021, så man skal ikke vente for længe, hvis man ønsker en specifik dato,” fortæller Matias Drejer, ejer af Event Aalborg, til MigogAalborg.

Festen i sikre hænder: Lad Event Aalborg stå for årets firma-julefrokost

Ingen stress – kun fest

Mange har nok prøvet at være med til at arrangere en julefrokost, hvor stressniveauet stiger i takt med, at der skal være styr på alt lige fra om den panerede fiskefilet er sprød, om snapsen er kold nok, om playlisten er festlig nok og ikke mindst om der overhovedet er nok drikkevarer …

Med Event Aalborg som arrangør af jeres julefrokost står de for ALT – du skal egentlig bare sørge for at få strøget skjorten eller få fundet den flotte kjole frem fra gemmerne.

Når festlighederne begynder sørger det professionelle og smilende serveringspersonale for, at alle er glade og glassene er fyldte.

“Vi plejer at sige, at folk blot skal huske deres gode humør, og så sørger vi for resten. Det plejer dog ikke at være noget problem for folk at medbringe det, når det gælder årets julefrokost,” fortæller Matias Drejer med et grin.

Festen i sikre hænder: Lad Event Aalborg stå for årets firma-julefrokost

Det bedste mad og de fedeste omgiveler

Intet er overladt til tilfældighederne, hvis du lader Event Aalborg arrangere årets julefrokost.

Du kan vælge at holde årets julefrokoster på yderst attraktive lokationer tæt på byens liv – lige fra Event Aalborgs egne lokaler i Maren Turis Gade eller på Odd Fellow lige midt på Boulevarden.

“Det helt unikke er, at man som virksomhed får stedet helt for sig selv. Vi holder ikke store fælles-julefrokoster for flere firmaer,” siger Matias.

Ønsker man en ud-af-huset løsning er det også en mulighed, og her sørger Event Aalborg også for alt fra opsætning til mad, servering, pynt, bar, musik etc.

Lækker julemenu fra Mad med MEST

Uden mad og drikke duer julefrokosten-helten ikke, og med en julefrokost hos Event Aalborg får i en udsøgt julemenu fra Mad med MEST, hvor der er fokus på det traditionelle julemad med et moderne twist. Man kan vælge mellem en klassisk julemenu eller en juletapas.

I alle julefrokostpakker er der fri øl, vand og vin, som er udvalgt til menuen af Sigurd Müller.

Hvis man ikke synes det er underholdende nok at høre på sidemandens unikke historier, er det også muligt at bruge Event Aalborgs store ekspertise inden for al slags underholdning.

“Man kan eksempelvis tilkøbe et hyggeligt liveband, der kan spille under maden eller et underholdende indslag med en komiker, der forbereder et skræddersyet indslag til den enkelte virksomhed,” siger Matias.

Festen i sikre hænder: Lad Event Aalborg stå for årets firma-julefrokost

Lækker cocktailbar i unikke rammer

Julefrokosten fås i tre forskellige prisklasser, og vælger du julefrokostpakke 2 eller Deluxe Pakken får du også Fri Cocktailbar, hvor uddannede bartendere sørger for, at du kan smage på de gode gamle klassikere og nye, spændende drinks.

“Når klokken rammer 21.00 sørger vi for, at en dygtig DJ spiller op til dans, og han spiller helt frem til kl 01.00. Når festen slutter – eller folk vil videre i byen – så forlader man bare lokalerne, og så sørger vi får afrydning, oprydning og rengøring,” forklarer Matias.

Book julefrokosten med det samme

Har din virksomhed endnu ikke styr på årets julefrokost, så de underholdende historier er sikret det næste år?

Så er det med at få kontaktet Event Aalborg eller hive fat i HR eller festudvalget, så årets fest kan blive en realitet.

Event Aalborg tilbyder deres julefrokost-løsninger i både november og december.

Julefrokostpakken koster fra 699 kr. pr. kuvert.

Læs mere om julefrokost-løsningerne her.