Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fire nye donut-shops i Aalborg: Få overblikket her

Af Stine Kjølby Christensen

For to måneder siden havde vi 0 donut-shops i byen. Om meget kort tid har vi fire.

Om der fortsat er et hul i markedet, og endnu flere vil åbne, er svært at spå om. Men vi kommer i hvert fald ikke til at mangle brød med huller i lige foreløbig.

Det kan være svært at navigere rundt i de mange steder, der er skudt op nærmest i ét rap. Hvem sælger hvad? Hvem kom først? Hvem bager dem selv? Hvem sparer ikke på toppingen?

Vi har derfor lavet denne liste, der gerne skulle give dig det fulde overblik over the city of donuts.

Donut Shoppen

Den 30. maj åbnede Donut Shoppen på Boulevarden i Aalborg.

Det var de to kammerater, Deshman Dallas og Nikilan Thisaiananthan fra Randers, der med åbningen af Donut Shoppen for første gang introducerede Aalborg til donuts – siden Donut Factory lukkede tilbage i 2017.

Deshman og Nikilan fik inspiration til shoppen fra deres mange udlandsrejser sammen, hvor de havde besøgt den ene flotte donut-shop efter den anden.

Donut Shoppen havde ved åbningen 10 forskellige varianter at vælge i mellem, og får donutsene leveret friske til butikken hver dag.

Læs mere her.

Bronuts

Hvis man må kåre en ukronet donut-konge i Danmark, så må det næsten blive Türker Alici, der oprindeligt er kendt fra Paradise Hotel og Robinson.

Udover at være reality-deltager er Türker nemlig, med sin bro Ninos Oraha, også indehaver af den hastigt voksende donut-kæde, Bronuts, der inden for kort tid har åbnet en lang række butikker i Danmark. Senest i Aalborg.

Den 16. juli blev det aalborgensernes tur, og køen ned ad Dannebrogsgade taler sit tydelige sprog: Aalborg er vilde med Bronuts.

Her finder du hver dag 24 varianter i montren, der hver dag pyntes af Team Bronuts. Selve donutsene er lavet ud fra Bronuts’ egen hemmelige opskrift og leveres herefter fra Frankrig.

Læs mere her.

La Donuteria

Mens Donut Shoppen og Bronuts er sprunget op af den danske muld, er sagen en anden for La Donuteria, der åbner d. 29. juli.

La Donuteria er en international kæde, der åbner sin første danske butik lige her i Aalborg – nærmere bestemt Nørregade 14.

Konceptet er enkelt: For La Donuteria er den perfekte donuts en kunst, og derfor bages alle donuts hver dag fra bunden med egne friske ingredienser og forskellige toppings.

Hos La Donuteria bliver der 10 forskellige varianter at vælge i mellem, hvoraf seks af dem er både veganske – og prisvindende.

Udover de hjemmebagte donuts er La Donuteria også kendt for deres helt specielle indretning, der oser af hyggelig provins i blå og hvide farver. Du kan blandt andet glæde dig til at se en hel væg pyntet med roser.

Læs mere her.

Happy Donuts

Rosinen i pølseenden – indtil videre – er Happy Donuts, der åbner i Aalborg d. 31. juli i Maren Turis Gade.

Åbningen fejres med gratis donuts og en masse vilde tilbud. Alex Bang, der står bag, ønsker at sprede kendskabet og kærligheden til Happy Donuts ud til det aalborgensiske folk – og de donuts, der bliver tilovers, doneres til varmestuer og sygehuse.

Happy Donuts slår sig på danskproducerede donuts, der udvikles ud fra deres egen opskrift for at ramme den helt rette konsistens og smag.

Alt fyld og glasur er desuden frisk og hjemmelavet af butikkens egen konditor, der hver dag dekorerer de runde mesterværker.

Læs mere her