Fire butikker i Aalborg: Spring køen over med en ny SushiMania app

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Forleden åbnede Aalborg-virksomheden SushiMania deres afdeling nummer 18 i Danmark, da det blev Holbæks tur på Sjælland.

Alene i hjembyen Aalborg har de fire butikker på Østerbro, Kastetvej, Reberbansgade og i Aalborg Storcenter. Og lige over Limfjordsbroen har Nørresundby også fået en SushiMania.

Det er Danmarks største sushikæde målt på antal butikker, og derfor er det også oplagt, at man nu har lanceret en helt ny app. Med den skal det være let for de sushihungrende kunder at bestille hjemmefra og derefter tage ned i butikken og hente maden.

Sushimania aalborg

Kan springe køen over

På den måde kan kunderne også let springe køen over, og man kan bedre i ro og mag få bestilt lige præcis den sushi, man allermest har lyst til.

“Vi synes, at SushiMania konceptet taler til alle, der elsker god sushi. Vi har hele tiden ønsket at optimere bestillingsforløbet for vores kunder, og det synes vi, at vi har fået løst godt med den her app. Det har hele tiden været vigtigt for os, at vi er på forkant med den digitale udvikling i restaurationsbranchen,” siger medindehaver og driftschef Nathalie Ina Kühl til MigogAalborg.

SushiMania

Kan let bestille det samme igen næste gang

App’en er ret enkel og meget overskuelig. Når du kommer ind, vælger du by og den enkelte butik du ønsker at bestille fra. Derfra får du adgang til at kigge menukortet igennem og klikke løs på, hvad du har lyst til at sætte tænderne i.

“Når man downloader app’en, gemmer den faktisk ens oplysninger, så man ikke behøver at indtaste sine oplysninger hver gang. Derudover gemmer den også ens bestillinger, så har man lyst til det samme to gange i træk, så er det bare om at finde den gamle bestilling frem og klikke løs,” lyder det fra Nathalie Ina Kühl.

Hun glæder sig over, at der er fuld fart på ekspansionen i mange forskellige danske byer.

“Det er fantastisk at sprede konceptet ud over hele landet. SushiMania bliver virkelig taget godt imod rundt omkring, og det er vi vildt stolte over. Her i Aalborg er der også god respons på blandt andet vores nye butik på Kastetvej i Vestbyen,” slutter hun.

Du kan downloade din SushiMania app hvor du normalt downloader apps

Du kan læse mere om SushiMania her

KONKURRENCE: Vi udlodder to gavekort a 200 kr. til den nye Asian Gourmet Sushimania XO

Like Facebook-opslaget
Svar på spørgsmålet; På hvilken vej åbnede den seneste SushiMania butik i Aalborg?

Kom tilbage til Facebook-opslaget ved at klikke her

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.