ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fire år med Eatlow i byen: Sund Take Away er et kæmpe hit

Af Stine Kjølby Christensen

Det er vist ingen hemmelighed, at december ofte er lig med fed mad, sukkerholdige snacks og generelt måltider, som ikke ligefrem booster vores sundhed.

Samtidigt har vi travlt med julegaveræs, planlægning og har måske hverken tid, lyst eller overskud til at skulle kokkerere gastronomiske hverdagsretter i køkkenet.

Her er den nemme løsning ofte mere fristende.

Heldigvis er take-away i Aalborg er ikke længere kun ensbetydende med friture og masser af kalorier.

I Reberbansgade finder man eksempelvis det populære Eatlow, hvis koncept bygger på low carb, low sugar.

Altid lav på kulhydrat, altid hjemmelavet og aldrig med tilsat sukker – også i december.

Fire år med Eatlow i byen: Sund Take Away er et kæmpe hit

Først i Aalborg

Allerede i 2013 indtog Eatlow byen, og siden da er konceptet kun vokset i og på aalborgenserne.

Linda Bruun har drevet butikken i fire år, og står i dag meget stolt og ikke mindst imponeret over den udvikling, som aalborgenserne og deres syn på sundhed er gået igennem.

Fire år med Eatlow i byen: Sund Take Away er et kæmpe hit

”Vi er frontløbere for sund mad i Aalborg, og jeg kan mærke, at kendskabsgraden til os i høj grad har udviklet sig igennem årene.

Mit mål har altid været, at der skulle være mad til alle – og det mål har vi i den grad opnået,” fortæller Linda.

”I starten var det en kæmpe udvikling at skulle blive til hende, som forstod sine kunder.

Eatlow skulle være et sted, hvor jeg selv ville købe mad – men samtidigt var det også vigtigt for mig at lytte til kundernes efterspørgsler,” forklarer Linda og uddyber:

“Jeg tror, at vi er blevet så populære, fordi vi har udviklet et koncept, som er for alle. Uanset ens forudsætninger for at spise sundt så kan man få det her.

Alle næringsværdier kan man finde på hjemmesiden, men generelt vejleder vi også kunderne mere og mere i, hvad der er det rigtige måltid for dem.”

Aalborgenserne prioriterer sundhed

Siden Eatlows åbning i 2013 har flere sunde take-away-koncepter fundet vejen ind i bybilledet. Det er dog ikke noget, der skræmmer Linda – tværtimod.

”Det er jo netop takket være vores konkurrenter, at kendskabsgraden til os er øget. Aalborgenserne er blevet meget mere bevidste om, hvad de putter i munden – også i december.

Det synes jeg er råsejt!”

På trods af det nu færdigpolerede koncept har Linda bestemt ikke tænke sig at læne sig tilbage.

”Nu har vi skabt kernen i konceptet, og det er sjovt at forny menukortet, ud fra årstid og trend, hvilket vi gør gennem vores ugentlige SPECIALS, som vi annoncerer på vores sociale medier med stor succes.

Jeg står efter fire år med en butik, som jeg kender ud og ind takket være trofaste kunder””

Fire år med Eatlow i byen: Sund Take Away er et kæmpe hit

Linda er selv at finde i Eatlow i over 70 timer om ugen, men de lange arbejdsdage slår hende ikke ud.

”Jeg vil gerne have hands-on hele tiden, og det er jo også sådan, at vi udvikler os.

Jeg kan vist også godt afsløre, at der til januar kommer flere tilføjelser og nyheder, der kommer til at fuldende konceptet helt.

Det bliver virkelig fedt,” afslutter Linda.

Del artikel