Fint besøg i Aalborg: Verdensstjerne dukkede pludselig op på Mortens Kro

Skrevet af: Michael Qureshi
Morten Kok havde i maj besøg af den fodboldlegenden Luis Figo og dennes kone
Morten Kok havde i maj besøg af den fodboldlegenden Luis Figo og dennes kone

I 2000 blev han kåret til verdens bedste fodboldspiller.

Han har spillet for storklubber som Barcelona og Real Madrid og vundet Champions League samt en række spanske mesterskaber.

Luis Figo er en legende i international fodbold og var en verdensstjerne i sin aktive karriere. I aftes dukkede portugisiske Figo op på Restaurant Mortens Kro sammen med sin svenske modelfrue Helen.

Det kunne man blandt andet se, da Mortens Kro lagde et billede op på Facebook-profilen med teksten;

“Ny mand i Top 10 over World Celebrities, der har besøgt Mortens Kro gennem vores 20 år.”

MigogAalborg.dk fangede sent i aftes indehaver Morten Kok for at få sat lidt ord på, at Luis Figo besøgte restauranten på en ganske almindelig tirsdag i maj.

“Det er altid en fornøjelse at få fint besøg fra den store verden. Det gør Aalborg som by ære, og byen vokser med det- og det er fantastisk branding for byen.

Han nød synet af vores ret gode men dog få portugisiske vine, og så var han meget imponeret over vores Dom Perignon samling og naturligvis maden,” sagde Morten Kok.

Indehaveren af en af Aalborgs mest kendte restauranter er stolt over, at Luis Figo havde fået anbefalet Mortens Kro.

“De ringede fra hotellet og spurgte på bord, fordi gæsten specifikt havde ønske om at komme på Mortens Kro. Så det var jeg da lidt glad for.

Blandt de mest kendte vi har haft besøg af på restauranten er Al Gore, Sting, Cliff Richard, Famillien Guerlain, (parisisk mode hus).

Men det er faktisk også første gang, jeg har formastet mig til at få taget et billede fordi man et sted som vores jo reelt yder diskretion som en del af servicen. Men der kommer nok også en dag, hvor man vil være lidt stolt og kigge tilbage på dem, der har besøgt restauranten, og så vil jeg jo allerhelst huske dem alle,” forklarer Morten Kok.

Det vides ikke, hvorfor Luis Figo lige nu er i Aalborg. Parret er kendt for at være meget interesseret i heste, så måske er det i den anledning.

Luis Figo er i dag ambassadør for en række tiltag inden for fodboldens verden. Han har også tidligere været i spil som FIFA-præsident.