Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find strikkepindene frem: Hold dig varm og stilfuld med Drops fra Garnstudio

Af Annoncør

I de kolde måneder er en varm striktrøje en nødvendig del af enhver garderobe, men det kan være svært at finde den helt rigtige trøje, som både er stilfuld, varm og som ikke kradser. Derfor kan det nogle gange være både nemmere og sjovere at strikke sin egen trøje.

Man kan dog godt blive skræmt fra at strikke en trøje selv, når man ser prisen på garn, som godt kan være overraskende dyr i nogle butikker. Heldigvis kan man finde garn til billige penge, hvis man blot køber garn af mærket Drops fra Garnstudio.

Garn til enhver smag

Drops fra Garnstudio producerer garn, som både er lavet af syntetiske og naturlige fibre. De syntetiske fibre, som bliver brugt i garnet, er fibre som acryl, viscose, polyamid og polyester. De naturlige fibre, som hovedsageligt bliver brugt i garnnøglerne, er bl.a. uld, bomuld, alpaca, hør, mohair og silke.

Fibrene fra de forskellige typer blandes på forskellige måder, så man derved skaber forskellige typer garn, som får hver deres gode egenskaber såsom styrke eller blødhed. De forskellige typer af garn fås i en lang række af farver, så du kan skabe lige netop det look og tekstur, som du drømmer om.

Garnet er altså lavet af nogle af de allerbedste råvarer, men selvom prisen på Drops garn er 20-30% billigere end tilsvarende produkter på markedet, så går du altså ikke på kompromis med kvaliteten af garnet, når du køber garn fra Drops.

Find informationer på garnnøglerne

Drops fra Garnstudio sørger for at skrive en lang række informationer på garnnøglernes etiketter, så du ofte har den information, som du skal bruge til dit strikkeprojekt, lige ved hånden. På etiketterne finder du bl.a. information om fiberindhold, vægt, længde i meter mm.

Du finder også vaskeanvisninger på garnnøglernes etiketter, så du ved, hvordan du skal vaske dit hjemmestrik uden at komme til at ødelægge det. Mange mennesker har sikkert prøvet at vaske en uldtrøje, som så er blevet filtet sammen og dermed er krybet.

Dette kan du heldigvis undgå med Drops fra Garnstudio, da noget af deres uldgarn er behandlet med Superwash. Dette produkt sørger for uldgarnet ikke filtrer og krymper i vask. På denne måde kan du vaske din uldtrøje uden at frygte, at den kryber.

Gør brug af gratis strikkeopskrifter

Du kan også finde en masse forskellige gratis strikkeopskrifter på nettet, så du kan give din trøje lige netop det design, som du ønsker. Hvis du vil købe garn, finde gratis opskrifter eller måske tjekke nogle af de hjælpsomme videoer ud, så kan du finde Drops fra Garnstudiet.

Du behøver dog ikke begrænse dig til kun at strikke trøjer. Du kan nemlig også finde strikkeopskrifter på mange andre forskellige beklædningsgenstande såsom huer, vanter, halstørklæder, sjaler, ponchoer, babytøj og meget andet.

Du kan også finde videoer, som viser dig, hvordan du strikker komplicerede mønstre, eller f.eks. hvordan du tager masker ind. Der er altså også rig mulighed for at lære nye teknikker og tricks, som du måske ikke kendte i forvejen ved at kigge på videoerne på nettet.

 

Del artikel