Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find ride tights til damer på envy-equestrian.com

Af Annoncør

Som rytter ved du, at dine ride tights har en stor betydning for din oplevelse til hest. Det er bare sjovere, når dine tights sidder komfortabelt, og der ikke er noget, der generer. Et par nye ride tights revolutionerer markedet – og du bør selvfølgelig kende til dem.

Det kan være en fordel at udstyre garderoben med et par ride tights. De har efterhånden vundet indpas på markedet, fordi de er en del mere behagelige end ridebukser. Derfor kan du med fordel tilføje det helt rette par til dit rideudstyr. Det kunne meget vel være de moderigtige ride tights fra envy-equestrian.com. De er nemlig lidt af et hit på grund af deres mange fordele.

Fantastisk grip – uden varmt skind

Som du måske ved, kan ridebukser blive lige varme nok. Det skyldes især skindet på lårene og ballerne. Skindet er imidlertid med til at få dig til at sidde godt fast på hesteryggen, for det er selvfølgelig også en vigtighed. 

Ikke desto mindre kan man sagtens undvære skindet på et par ride tights, hvilket kan give en temperatur, som er en hel del mere behagelig. Det betyder heldigvis ikke, at du får sværere ved at sidde fast på hesten. 

De smarte ride tights fra Envy Equestrian er nemlig udstyret med et super grip i silikone. Alt afhængigt af aktiviteten til hest kan du beslutte, om du har brug for et fuldt eller bare delvist grip. I forbindelse med spring vil fuldt grip eksempelvis være at foretrække.

Slut med knapper og irriterende sømme

Fremtidens ride tights er fri for diverse generende elementer. Både sømme og knapper kan nemlig virke ret irriterende, når man skal ud på ridetur. Her kan det være en skøn afveksling at prøve de nye ride tights, som er helt enkle i udformningen og ikke besidder nogle forstyrrende elementer. De er således helt fri for knapper og unødvendige sømme.

Det bidrager også til det moderne og lækre look. Disse tights har helt rene linjer og fås desuden i en række friske farver. Designeren bag var nemlig træt af håbløst gammeldags og støvet udseende ridebukser. Med andre ord, så skulle der sadles om.

Så det skal det være slut med i 2023, hvor vi sandsynligvis kommer til at se meget mere til de komfortable, funktionelle og moderne udseende ride tights. Der er altså noget at glæde sig til, hvis du er vild med livet til hest i Aalborg og omegn. 

Del artikel

Andre læser også