Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find informationer om din ejendom

Af Annoncør

Kunne du godt tænke dig at læse mere om en ejendom? Der kan være forskellige årsager til, at der er ting, du gerne vil vide. Du kan selv stå som ejer af ejendommen og deraf have interesse i, hvilke informationer, der egentlig ligger offentligt tilgængeligt, eller du kan stå og overveje at købe en ejendom, der måske er sat til salg. Det kan også være, du bare er almindeligt nysgerrig om nogle ting i dit område.

Find informationer om din ejendom lige her. Der er ganske mange ting, der ligger tilgængeligt online, og mange gange kan det vise sig, at du kan slippe for telefonopkald eller mailkorrespondancer om forskellige ting, alene ved at få adgang til de digitale informationer, der ligger. Du kan læse meget mere om det på hjemmesiden, hvor de forskellige data også er samlet.

Relevant information for dig som boligudlejer

Udlejer du boliger? Så ved du også hvor meget administrativt, der indgår i den proces. Der er rigtig mange ting, man skal have styr på, og det er ikke altid, det er lige til. Hvis du har været i ejendomsbranchen længe, har du formentlig efterhånden fået styr på det, men har du blot et par enkelte boliger, der udlejes, eller går med tanker om at udleje en enkelt, kan de være nødvendigt at få lidt sparring eller information.

Det gælder alt fra, hvordan du bedst finder de rette lejere, til hvordan lejekontrakten udfærdiges. Du har måske tidligere set ganske mange forskellige lejekontrakter, men det er sådan, at der er en udgave udgivet af Indenrigsministeriet, der skal følges. Den seneste udgave er fra 1. januar 2023, så det er denne, du skal arbejde med, hvis du overvejer at udleje. Du kan desuden finde en skabelon til din lejekontrakt på siden, hvis det er noget, du kunne være interesseret i, hvis din ejendom skal udlejes.

Del artikel

Andre læser også