Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find en Biopejs til lejligheden – 2 biopejse til en lejlighed

Af Redaktionen

Annonce

Kunne du godt tænke dig at få en biopejs i din lejlighed fordi du ikke har mulighed for at få en rigtig pejs? Så er du ikke alene. Der har i mange år været et savn for mange der bor i lejlighed der gerne ville have en pejs eller en brændeovn men har været begrænset af at når man bor i lejlighed så er det ikke muligt at få hverken en brændeovn eller en pejs fordi ejendommene ikke er skabt til det. Men det er ikke et problem længere, for nu kan man få en biopejs i stedet for, som kan ligne en pejs eller en brændeovn på en prik, men i stedet for at brænde med brænde, så brænder den med bioethanol hvilket giver muligheden for at kunne bruge den indenfor uden en særlig udluftning. For bioethanol er nemlig 96% sprit hvilket betyder at det fordamper når der bliver sat ild til det.

Men hvilke biopejse kan du bruge indenfor? Stort set dem alle sammen, men vi har dog fundet 2 biopejse som er nogle af de mest populære biopejse til lejligheder.

Biopejs til din væg

Hvis du gerne vil have en biopejs som ikke skal fylde alt for meget, så kan du med fordel vælge en biopejs til din væg. En biopejs væg model er klart en af de mest populære, fordi du kan få den sat op i langt de fleste lejligheder fordi der næsten altid er plads til den. Den er flot og giver et realalistisk billlede af at du har en indendørs pejs eller brændeovn selvom det kun er en biopejs. Uden tvivl et godt valg hvis du skal have en biopejs.

Indendørs biopejs

Du kan finde en biopejs som udelukkende er en indendørs biopejs som er helt perfekt til langt de fleste rum i dit hjem, så du altid kan finde et sted at placere den Når du skal købe en indendørs biopejs så find lige ud af hvor den skal placeres inden du køber den for at sikre at lige præcist den model du køber passer ind i hjemmet.

Del artikel

Andre læser også