Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find dit nærmeste PureGym-center i Aalborg

Af Annoncør
Annonce fra Pure
Annonce fra Pure

Bor du i Aalborg, og drømmer du om at starte i fitness? PureGym har flere centre spredt rundt omkring i byen, og alle tilbyder et bredt udvalg af træningsfaciliteter. Det betyder, at du med garanti kan finde et træningscenter i nærheden af dig, så du kan komme i gang med en god rutine.

Skal du i gang med at træne?

Leder du efter et fitnesscenter i Aalborg? Aalborg er heldigvis hjemsted for flere PureGym-centre, hvor du kan starte din nye livsstil – uanset om du er helt ny indenfor fitness eller har prøvet det før. Faktisk er der fitnesscentre spredt rundt omkring i hele byen – lige fra centrum til Aalborg Øst. Du kan finde et center på følgende adresser:

  • Dannebrogsgade 58, 9000 Aalborg
  • Vesterbro 76, 9000 Aalborg
  • “Friis”, Nytorv 28, 9000 Aalborg
  • Gugvej 124, 9210 Aalborg
  • J. F. Kennedys Plads 1K, 9000 Aalborg
  • “Eternitten”, Visionsvej 51-53, 9000 Aalborg
  • Porsvej 2, 9000 Aalborg
  • “Langagervej”, Skjernvej 1, 9220 Aalborg Øst
  • Grønlands Torv 12-14, 9210 Aalborg SØ
  • Løvbakken 4, 9400 Nørresundby

Det betyder altså, at du kan være ret sikker på at finde et fitnesscenter i nærheden af, hvor du bor.

Træn på tidspunkter, hvor det passer dig

Når du skal i gang med at træne, handler det om at finde en god rutine, så du kommer godt fra start. Det kan være en god idé at lave en plan uge for uge, så du har et klart og tydeligt overblik over, hvilke dage og hvilke tidspunkter du skal besøge fitnesscentret på.

Heldigvis har du rig mulighed for at få træningen til at passe ind i lige præcis din hverdag. De fleste PureGym-centre i Aalborg holder nemlig åbent alle ugens dage fra 05:00 til 00:00, så du frit kan lægge vejen forbi fitnesscentret, når det passer dig. Det giver dig stor fleksibilitet til at planlægge dine træningspas, som du vil.


Hvis du er morgenfrisk, kan du starte dagen med en frisk træning, inden du skal på arbejde eller i skole. Er du mere til at træne om eftermiddagen eller aftenen? Så er det også en mulighed. På den måde kan du altså let tilpasse din træning til din hverdag. Fleksibiliteten gør det noget nemmere for dig at komme ind i en god rutine, som du også har mulighed for at vedligeholde på den lange bane.

Del artikel

Andre læser også