Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find den rette seng for dig

Af Annoncør

Du bruger en tredjedel af dit liv i sengen. Derfor skal du sove i en seng, som passer til dine behov. Men hvordan finder du lige rundt i sengejunglen, hvis ord som kontinentalseng og boksmadras er volapyk i dine ører? Der er heldigvis hjælp at hente. Læs med i denne oversigt og bliv klogere.

Kontinentalsengen

Der findes forskellige typer senge og du kan finde et stort udvalg på sovn-comfort.dk. Ét af dem er kontinentalsengen. Hvis du leder efter en sengetype med ultimativ komfort, er en kontinentalseng noget for dig. Her får du hele tre komfortlag, som giver dig en dyb og komfortabel støtte til din søvn. På den måde kan du vågne veludhvilet og frisk op – hver dag. De mange lag giver også denne sengetype en flot og imponerende højde, som løfter indretningen i ethvert soveværelse til et nyt niveau.

Boksmadrassen

Boksmadrassen er et oplagt valgt for dig, hvis du gerne vil have god komfort på en nem og enkel måde. I en boksmadras er madrassen nemlig omgivet af en sengeramme. Det betyder, at du blot skal skrue nogle senge på og vupti – så er sengen klar til brug sværere behøver god komfort ikke være. Det er også den billigste sengetype, og passer derfor til alles budgetter.

Elevationssengen

Hvis du har særlige krav eller behov, når det kommer til komfort, er en elevationsseng et oplagt valg. Her har du nemlig mulighed for at personalisere din komfort. Med hjælp fra en motor kan du hæve hoved- og fodende, og derved få det mest behagelige understøttelse. Dette kan være en god hjælp, hvis du døjer med smerter i ryggen eller gerne vil sidde bedre i sengen, når du læser i en bog. Uanset hvad dine behov er, kan en seng med elevation tilpasses dine behov – på den måde får du den bedst mulige nattesøvn.

Del artikel

Andre læser også