Find den eneste ene til Aalborg Karneval

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Annonce

Aalborg Karneval er det største karneval i Norden, og der er tusindvis af mennesker i alle aldersgrupper der årligt deltager. Karnevallet er for mange en sjov og anderledes oplevelse, og mange møder faktisk deres kommende kæreste til arrangementet.

Men hvordan bærer man sig ad med at finde den rigtige? Og er det egentlig pinligt at score i sin udklædning?

Kærlighed på gammeldags manér

At finde den rigtige partner kan være en svær opgave, og datinglivet kan få nogle mennesker næsten virke stressende. Har man dårlig erfaring fra tidligere forhold eller er det bare svært at kaste sig ud i udfordrende dates, så kan jagten på en kæreste være en udfordring.

Derudover kan hele datinglivet online synes at være overfladisk og en logistisk udfordring, hvor det er svært at aftale mødetidspunkter, der passer begge parter. Er man ikke en haj, når det kommer til dating og foretrækker man i stedet at møde mennesker person-til-person, så skal man i stedet prøve sig frem med den gode gammeldags metode; nemlig personligt fremmøde.

Mange møder deres udkårne på en bar, i en sportshal eller på jobbet. Denne teknik har virket i tusindvis af år, og den er stadig ikke out-datet.

Aalborg Karneval eller andre musikarrangementer og festivaler kan netop danne rammerne om et kærlighedseventyr. Her vil man møde hundredvis af ligesindede, og mon ikke man kan finde én eller to, som man måske kan se en fremtid med?

Men hvordan bærer man sig ad med den første kontakt til en fremmed? Få inspiration til gode forførelsesteknikker hos datingsider.nu/.

En god stemning kan banen vejen for kærligheden

Det er ikke ualmindeligt at personer møder deres kommende kæreste eller ægtefælle til en koncert, en festival eller et andet kulturelt tiltag, hvor humøret er i top.

Når man tager til festival, koncert eller karneval vil det ofte være forbundet med glæde, god energi og følelsen af frihed. Det vil sige at man har lagt bekymringerne og dagligdagsproblemerne på hylden.

Den slags arrangementer er som regel fyldt med glade, dansende og syngende mennesker, og det er netop derfor at festivaler og koncerter egner sig til kærlighedssøgning.

Mange tager til karneval for at have det sjovt med vennerne, klæde sig ud og måske få lidt at drikke, og de er derfor ofte sorgløse og positive. Det kan derfor være en god idé at søge kærligheden, når du har overskud og energi til det. Desuden kan du tilbringe nogle timer eller dage med en interessant person på en casual måde, og dermed beslutte dig for om det kan fungere inden hele datingprocessen skydes i gang.

At møde nye mennesker til et kulturelt arrangement kan både bane vejen for kærligheden, men man kan også risikere at møde venner for livet, hvis man går ind til oplevelsen med et åbent sind.

Lad derfor være med at fiksere dig på at møde den eneste en, vær i stedet åben overfor dine medmennesker. For hvem ved, måske møder du ikke din kommende mand eller kone, men måske er du i stedet så heldig at møde din kommende brudepige eller forlover.

 

Sammen hver for sig: Kom med til Danmarks største påskefrokost

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Danmark er lukket ned, og årets påskefrokost bliver ikke den velkendte sammenkomst med familie og venner.

Men selvom COVID-19 har vendt op og ned på hverdagen, skal der stadig være plads til at hylde fællesskabet og vores højtider.

Derfor vil Aalborg Akvavit og Gastromand samle danskerne om påskebordet, hver for sig.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

Danskerne opfordres til at holde fast i en af påskens bedste traditioner, også selvom det hyggelige frokostselskab i år er reduceret til husstandens familiemedlemmer.

Selvom du ikke skal lave mad til mange, skal der selvfølgelig stadig serveres gode påskeklassikere. Gastromand går forrest i forberedelserne og deler løbende deres bud på årets påskeretter, mens Aalborg Akvavit guider dig til påskeskænken.

Sådan foregår Danmarks største påskefrokost

Frokosteventet er et virtuelt fællesskab, søndag den 12. april, hvor danskerne kan sætte sig til bords fra kl. 13 til 16.

Hele oplevelsen deles med hinanden og resten af Danmark under #Danmarksstørstepåskefrokost på instagram og Facebook.

”Det kan godt være, at Corona-krisen forhindrer os i at mødes fysisk, men vi nægter at lade en pandemi holde os fra at have en klassisk påskefrokost med gode venner – sammen, hver for sig. Og vi er overbeviste om, at mange har det som os!

Så i år, er vi nødt til at være lidt kreative,” fortæller Frederik Lundberg, der er en del af teamet bag Gastromand.dk.

”Aalborg Akvavit er en naturlig del af det danske frokostbord. Men i år står familie og venner sammen på afstand, i stedet for at samles til det store påskebord.

Mange er spredt i hele landet og derfor er Aalborg Akvavit gået sammen med Gastromand, om en skål til alle, der savner sidemanden til påskefrokosten,” fortsætter Lajs Kaznelson, International Kategorichef, Aalborg Akvavit.

Sådan forbereder du dig

Du kan forberede dig på årets påskebord med inspiration til lækre opskrifter på gastromand.dk.

Fra den 1. april, kan du også lytte med på Radio NOVA, hvor du kan følge forberedelser på Danmarks største påskefrokost sammen med Aalborg Akvavit og Gastromand.

Hvad: Danmarks største påskefrokost
Hvor: Facebook og Instagram under #Danmarksstørstepåskefrokost
Hvornår: Søndag d. 12. april fra kl. 13-16

Rapport med friske tal: Antallet af indlagte i Nordjylland holder sig stabilt

Skrevet af: Redaktionen

90 danskere er nu afgået ved døden smittet med Corona-virus.

Det er 13 døde det seneste døgn. Det er dagens dårlige nyheder.

Men der er også små lyspunkter at finde i dagens overvågningsrapport fra Statens Serum Institut.

For første gang her i Corona-krisen er antallet af indlagte i hele Danmark faldet.

Ganske vist kun med 4 personer fra 533 til 529 personer, og det hænger desværre nok sammen med antallet af dødsfald.

Er ikke erstattet eller mangedoblet med nye indlagte

Lyspunktet er imidlertid, at de ikke samtidig er erstattet eller mangedoblet af nye indlagte, sådan som kurven har været i eksempelvis Italien og Spanien.

Antallet af indlagte i Nordjylland heriblandt på Aalborg Universitetshospital stiger på ingen måde eksplosivt.

Faktisk ligger de nogenlunde stabilt. De faldt med 10% søndag, steg med 15% mandag men er faldet igen tirsdag med 6%.

31 indlagt i Nordjylland

Og på landsplan er Nordjylland langt bedre stillet end de øvrige regioner på antal indlagte.

Mandag var tallene 33 indlagt på sygehusene i Nordjylland med 9 på intensivafdelingen, heraf otte i respirator.

Tirsdag d. 31. marts siger Epidemiologisk overvågningsrapport, at i Nordjylland er nu 31 indlagt med 12 på intensivafdelingen, heraf otte i respirator.

Det oplyses desværre ikke om det skyldes, at patienterne er døde de seneste døgn eller udskrevet.

Nordjylland er klart den region som har det bedst lige nu i Corona-krisen. Ud af de i alt 529 indlagte på de danske hospitaler er kun 30 af dem her i Nordjylland.

Der er dog ingen tvivl om, at det selvfølgelig lynhurtigt kan vende, hvis man tager for let på myndighedernes anbefalinger om at opholde sig mest muligt hjemme, og uden for vise hensyn, tage afstand og vaske hænder.

Har du en social – eller sundhedsfaglig baggrund kan du nu tilmelde dig Aalborgs Corona-jobbank. Se hvordan Asta Witt gjorde her

Meldingen regeringen frygter: I næste uge kan vi ramme 18 grader og sol

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hvis vi bliver hjemme, holder god afstand og stadig isolerer os mest muligt, så kan Danmark gradvist og forsigtigt blive åbnet op efter påske.

Sådan lød det fra statsminister Mette Frederiksen på sit pressemøde i går.

Men stod det til regeringen og politiet, der skal sikre at folk ikke forsamler sig på mere end 10 personer, så var det nok bedst, hvis det bare regnede og stormede frem til 13. april.

Sådan bliver det ikke. Tværtimod.

For i løbet af weekenden vil vi opleve et større vejrskifte, som sender et højtryk ind over Danmark.

Over 17 grader på mandag

Her i Aalborg har DMI lige en prognose på 17,9 grader og sol på mandag.

Vagthavende hos DMI Klaus Larsen bekræfter over MigogAalborg, at temperaturerne vil stige markant i næste uge.

“Frem til søndag vil de ligge på 7-8 grader, men herefter begynder varmluften at stige, og temperaturerne vil herefter ligge på 12-13 grader.

Det begynder for alvor at se pænt ud mandag, hvor vi i Aalborg kommer til at passere de 15 grader,” lyder det fra Klaus Larsen.

Varmen kommer op til påske

Onsdag tegner også god på over 16 grader, men det er selvfølgelig langtids-prognoser som kan svinge. Man skal også huske på, at i weekenden oplevede Hovedstaden et større snefald.

Men varmen og solen ser altså ud til at komme op til påsken. I Sønderjylland regner man endda med, at temperaturen rammer de 20 grader.

Lige nu er det dog usikkert, hvorvidt selve påskedagene holder på de højere tocifrede temperaturer.

Kan vi forvente, at forårstemperaturerne er kommet for at blive?

“Det er ikke utænkeligt, at temperaturerne falder meget igen.

På denne årstid er vi afhængige af, hvor vinden kommer fra. Får vi vind igen i nord, så daler temperaturerne og der skal jo noget landopvarmning til, før vi kommer op på den slags temperaturer, som vi får i næste uge,” forklarer Klaus Larsen.

Hvis man har lyst til at komme ud og nyde det gode vejr, så har MigogAalborg lavet en guide til, hvor man kan tage hen i naturen tæt på Aalborg langt væk fra mange mennesker.

Den kan du læse lige her