ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find de møbler du mangler til en god studiestart

Af Annoncør

Nu hvor sommerferien er slut er der mange unge der starter på deres første semester af drømmestudiet. I den forbindelse får man brug for en række gode møbler til sit hjemmekontor, så man kan skabe sig en god plads hvor man kan læse og arbejde i. Mange unge er meget bevidste om æstetik og indretning, og derfor må møbler og interiører naturligvis også godt være pæne og kigge på, så man kan sidde i rolige og behagelige omgivelser, mens man fordyber sig i sine tykke lærebøger. Derfor kan du med fordel lede efter de få ting du mangler på sinnerup.dk Det kunne for eksempel være en god kontorstol, boghylder eller småting som penalhus og ringbind.

Hvad skal jeg have til en god studiestart?

Når man leder efter ting til en god studiestart, skal man både have noget til hjemmet og til tasken. Vigtigst af alt, det er at man har en god computer der fungerer. I dag er mange studiebøger online, så man skal have en computer man både kan læse på og tage noter på. Derudover skal man naturligvis have et penalhus, der indeholder nogle blyanter, kuglepenne og vigtigst af alt; nogle overstregningstusser. Det kan også være en god ide at investere i nogle små post-it-sedler, så man nemmere kan finde rundt i sine bøger.

Til hjemmet er det vigtigt at man skaber sig en plads hvor man kan sidde op og studere. Man skal altså have et kontorbord og en behagelig kontorstol. Disse ting er meget vigtige, eftersom mange studerende ligger eller sidder i deres seng og læser. Den position er ikke særlig god for ens kropsholdning, og man får heller ikke lige så meget ud af det materiale man læser som hvis man sidder ret op. Positionen er ydermere meget bedre for ryggen, så man ikke over tid får ondt i ryggen af at sidde i en dårlig position.

Køb studiebøger brugt

Inden dit semester starter, så får din en litteraturliste med bøger du skal skaffe. Alt afhængigt af dit studie kan dette være en relativt dyr fornøjelse, så det kan være en god ide at kigge sig om efter nogle brugte bøger. Derudover skal du ikke være bange for at tegne og sætte streger i dine bøger, da du vil takke dig selv for at have gjort det når du skal op til eksamen. Efterfølgende kan du sælge dine brugte bøger igen, og vil næsten ikke have brugt nogle penge på bøger. God studiestart!

Del artikel