Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find de bedste mobilabonnementer til din virksomhed

Af Annoncør
Annonce fra Telenor
Annonce fra Telenor

At have de rette mobilabonnementer i virksomheden er afgørende for at opretholde en effektiv kommunikation og for at holde jeres omkostninger nede. Med de rigtige abonnementer kan jeres medarbejdere være tilgængelige, uanset hvor de befinder sig, og I kan undgå unødvendige udgifter. Det er derfor vigtigt at vælge abonnementer, der passer til virksomhedens behov og budget. Læs mere om mulighederne her på siden.

Vælg et abonnement, der passer til jeres forbrugsbehov

Hvilket abonnement, der passer bedst til jeres virksomhed, afhænger af jeres brugsmønster. En mindre virksomhed med få ansatte og begrænset mobilbrug vil typisk have andre behov end en større virksomhed med mange medarbejdere, der bruger mobilen til både samtaler og dataforbrug. Derudover bør I overveje faktorer som pris, dækning, hastighed og datapakker. Hos Telenor Erhverv kan I få fleksible løsninger, der kan tilpasses virksomhedens skiftende behov. Få et overblik over mobilabonnementerne.

Giv kunderne den bedste oplevelse med Business First

Når du vælger et BusinessFirst-mobilabonnement hos Telenor Erhverv til din virksomhed, får du mere end bare en mobilforbindelse. Du får også et gratis hovednummer, som gør det nemt at administrere både om- og viderestilling af opkald. Med Call Management kan du give dine kunder den bedste oplevelse, når de ringer ind, og du går aldrig glip af et opkald. BusinessFirst inkluderer også roaming i næsten hele verden, så du kan rejse frit og stadig være tilgængelig for dine kunder. Og med selvskrevet 5G, er du sikret hurtigere hastigheder og bedre stabilitet på dine mobiler og tablets.

Få fuld data- og opkaldsfrihed i udlandet med BusinessAll

Er I på udkig efter et fleksibelt og kontrolvenligt mobilabonnement til jeres virksomhed, så er BusinessAll et oplagt valg for jer. Med BusinessAll får I en fælles datapulje, som kan deles ud blandt medarbejderne, så I altid har data til rådighed til en fast månedspris. I kan tale til og fra det meste af verden og har fuld data- og opkaldsfrihed i udlandet.

Via OneScreen Business har I fuld kontrolfrihed over jeres abonnement og kan selv administrere jeres abonnementer helt ned på medarbejderniveau. Med automatisk overgang til 5G får I også hurtigere hastigheder og bedre stabilitet på jeres mobiltelefoner. Bestil nemt nye abonnementer, og få hurtigt overblik over faktureringer i selvbetjeningen.

Øg kundetilfredsheden med effektive systemer og processer

Effektive arbejdsprocesser i virksomheden kan føre til bedre overskud og kompetence. Ved at have klare og effektive processer kan medarbejderne arbejde mere effektivt og reducere spildtid og fejl. Dette kan føre til højere produktivitet og bedre kvalitet, og vil i sidste ende øge kundetilfredsheden. Med effektive mobilabonnementer uden bekymringer, besvær og ekstraregninger, kan I bruge tid på det, der er vigtigst. Alt i alt kan effektive systemer og arbejdsprocesser bidrage til en mere succesfuld virksomhed.

Del artikel

Andre læser også