Festligt efterår i Musikkens Hus: Disse koncerter skal du opleve

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Den historiske, varme sommer stod på en lang række musikalske oplevelser for alle generationer.

Ugentligt blev aalborgenserne lokket til den ene koncert efter den anden, og det er da også næsten umuligt at sige nej til smukke toner under åben himmel og med en øl i hånden.

Nu er den kolde øl udskiftet med kølige temperaturer, og bybilledet stråler af varme efterårsfarver fra hele paletten. Det betyder dog ikke, at de musikalske oplevelser skal pakkes langt væk i samme skuffe som shorts og korte ærmer.

Musikkens Hus kan eksempelvis præsentere et stjernespækket efterårsprogram, hvor der både bliver mulighed for at gense en lang række erfarne stjerner – men også en unik mulighed for at stifte bekendtskab med helt nye stjerneskud på musikhimlen.

Vi har samlet tre udvalgte af efterårets absolut must-see.

Du kan se hele efterårets program her.

FOOL, 1/11:

FOOL ønsker at levere levende musik, der står for ægte følelser og uden at gå på kompromis med musik som en kunstart. Det er måske derfor ikke selve kunstnernavnet, der først afslører de fængende melodier, som de fleste af os har lagt ører til inden for det sidste års tid.

På ydmyg vis har sanger AÐRIAN og producer JABS sat sine fodspor i danskernes musiske bevidsthed, og har blandt andet leveret singler som “Strapped”, “Outcast” og “Live a Little”. Singlerne har haft hyppig rotation på radio og opnået topplaceringer på diverse streamingtjenester med op mod 20 millioner afspilninger.

Duoen er aldersmæssigt adskilt af et helt årti, men det betyder ikke, at deres stil er hverken usammenhængende eller fortænkt. Tværtimod har duoen formået at danne et bemærkelsesværdigt samarbejde, der leverer det ene hit efter det andet.

Den musikalske duo er desuden old-school-kunstneriske i deres tilgang til musikken og laver alt selv.

Koncerten med FOOL bliver i Musikkens Hus’ intimsal – og her er lagt op til mere end “bare” en fest – men også en musikalsk oplevelse, man burde unde sig selv med, inden gruppen vokser ud af intimkoncerterne, når de for alvor stiger til tops.

Du kan købe billetter til koncerten her.

OBS: Som ClubAalborg-medlem sparer du lige nu 25 % på billetterne til koncerten. Bliv medlem lige her.

Jacob Bellens, 3/11:

Den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens har efterhånden en lang musikalsk karriere bag sig, hvor han først blev kendt som forsanger i bandet I Got You On Tape.

Nu er han gået solo og d. 3. november giver han en enestående akustisk koncert i Musikkens Hus. Med sig er udvalgte sange fra hans kunstneriske repertoire, samt nyt og uprøvet materiale fremført på cello, bas og klaver.

”Jeg glæder mig til at spille disse koncerter, da jeg i noget tid har haft lyst til at prøve denne sammensætning af instrumenter af. Til koncerterne vil jeg udvælge og sammensætte en pulje sange, der passer til udtrykket,” fortæller Jacob til Musikkens Hus.

Du kan købe billetter til koncerten her.

OBS: Som ClubAalborg-medlem sparer du lige nu 25 % på billetterne til koncerten. Bliv medlem lige her.

TV2 PLAYLISTEN, 29/11:

Også sidste år lagde Musikkens Hus lokaler til TV2 PLAYLISTEN 2018, der blev sendt nytårsaften på TV2.

Optagelserne sker d. 29/11, og ligesom sidste år kan publikum se frem til et brag af en nytårsfest med en lang række kendte stjerner.

Sidste år gæstede blandt andre Gulddreng, Burhan G, Infernal og Nabiha det store hitlisteshow i intimsalen – og Musikkens Hus vil gerne garantere, at årets program bliver mindst ligeså stjernespækket.

Aftenens show kommer igen i år til at foregå i Musikkens Hus intimsal, hvilket vil sige, at der bliver rig mulighed for at komme tæt på nogle af Danmarks største stjerner, der skal levere en nytårsfest, som du sent vil glemme.

Værter og solister bliver offentliggjort løbende, men da billetterne er begrænsede og kun koster 250 kr., er det en god idé allerede nu at sikre sig sin plads i salen – og på skærmen.

Du kan købe billet til TV2 PLAYLISTEN her.

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her