ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt samarbejde: Stor festival og CoolUnite vil samle 1 mio. kr. ind til syge børn

Af Nathalia Hentze Nielsen

I en pressemeddelelse skriver den velgørende organisation CoolUnite, at de har indgået et samarbejde med Aairport Festival.

Det betyder konkret, at Aairport Festival donerer et fast beløb pr. solgt billet til CoolUnite, som herefter sikrer at pengene kommer syge og sårbare børn til gode.

Målet er at indsamle 1.000.000 kroner.

“Der er ingen tvivl om, at der hvor CoolUnite skaber størst værdi er, når vi kobler fantastiske oplevelser med en god sag.

Vi oplever det blandt andet med CoolCarRace som igennem ekstraordinære oplevelser hvert år skaber donationer for over 2 mio. kroner.

Til Aairport Festival har publikum nu mulighed for at tage til festival og samtidig støtte en god sag, og det forventer vi os rigtig meget af,” udtaler velgørenhedschef Casper Hestbech fra CoolUnite

Om Aairport Festival

Aairport Festivals erklærede ambition er at skabe Skandinaviens største elektroniske festival, som skaber events hele året rundt på forskellige destinationer.

Aairport Festival skiller sig ud fra det danske festivallandskab ved at være en tematiseret festival. Det vil sige, at udgavens tema afspejles i alt fra den digitale markedsføring til produktion af festivalen.

De rejsende deltagerne vil blive mødt af skuespillere, en storslået sceneproduktion, et stort og stjernespækket line-up og med mere pyroteknik, lys, lasere og konfetti end nogensinde set før i Danmark.

Aairport Festival 2023

Destination: Ancient Egypt

I 2023 samler Aairport Festival 24 verdensstjerner indenfor flere elektroniske musikgenrer. Derudover har de indgået store samarbejde med internationale partnere som Q-dance og Spinnin’.

Spinnin’ Records er verdens største pladeselskab inden for elektronisk musik. De kommer til at hoste fredag aften til Aairport Festival med deres “Spinnin’ Sessions”.

De rejsende kan forvente sig en aften primært båret af house-musik og i den bløde ende af det elektroniske.

“Fredag er vores mainstream aften. Her vil der være musik for enhver smag, og noget alle med garanti kan være med på,” fortæller Kresten Thomsen, CEO hos Aairport Festival.

Hjælper sygdomsramte børn og deres familier

Aairport Festival er Danmarks største festival for elektronisk musik og afholdes igen i Gigantium den 20. og 21. januar 2023 under temaet “Ancient Egypt”.

“Når vi som festival samlet mange gæster, giver det os mulighed for sammen at hjælpe andre.

Det har været en naturlig del af vores DNA allerede fra første år, hvor vi har haft stor fokus på at støtte foreningslivet i Nordjylland, som har modtaget over 700.000 kroner fra vores arrangementer.

Vi er ekstremt glade for nu at tilføje til dette ved at indgå et samarbejde med en så spændende organisation som CoolUnite, og dermed være med til at hjælpe sygdomsramte børn og deres familier.

Derfor giver det utrolig meget mening”, forklarer Kresten Thomsen, CEO hos Aairport Festival.

Størrelsen af indsamlingen følger billetsalget, så hver billettype giver et fast beløb til CoolUnite.

Economy (Standard) billetter bidrager med 100 kroner pr. billet, og Business Class (VIP) bidrager med 250 kroner pr. billet.

Hertil kommer et større bidrag igennem First Class billetter, som udelukkende sælges gennem lukkede netværk, og derfor ikke er offentligt til salg.

I alt forventes samarbejdet at indsamle over 1 mio. kroner som doneres direkte til CoolUnite, når Aairport Festival er gennemført.

“Så nu kan venner invitere hinanden, virksomheder kan invitere samarbejdspartnere og medarbejdere, og alle støtter en god sag,” slutter Casper Hestbech.

Del artikel

Andre læser også