Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fest, (u)hygge og sjov: Kom til kæmpe Halloween Party i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Datoen 31. oktober er traditionen tro lige med Halloween, som efterhånden er ved at blive en ganske populær tradition her i landet.

Flere og flere vælger at pynte hus, garage, opgange mv. med mere eller mindre flotte græskar-kreationer og andet (u)hyggeligt pynt.

Hvis du føler dig lige gammel nok til at gå på en omgang Trick&Treat eller du bare vil have en undskyldning for at klæde dig ud og have en fest, så har vi en god nyhed til dig.

Aalborg Streetfood er nemlig klar med en kæmpe Halloween Party. Det afslører de på Facebook.

Festen bliver afholdt weekenden inden Halloween, nemlig lørdag d. 23. oktober fra klokken 20.00 og helt frem til kl. 03.00 om natten.

“Find dit mest scary halloweenkostume frem og kom til kæmpe fest, når vi forvandler vores Royal Hall i bedste Halloween stil, og skaber uhyggelige rammer med et vanvittig fedt udvalg af festlige indslag.

Vores halloweenudklædte gæster kommer til at have hele Royal Hall samt området omkring vores Rust Bar med karaoke og shuffleboards helt for jer selv denne aften,” skriver de blandt andet.

DJ, gratis karaoke og pris for bedste udklædning

Ingen Halloween-fest uden udklædning, og i løbet af aftenen bliver aftenen/nattens bedste udklædning kåret.

Derudover kan vi glæde os til DJ fra klokken 20.00 – 03.00, gratis karaoke og Shuffleboards, Beer Pong, masser af konkurrencer og ikke mindst monster-gode priser i baren.

Aalborg Streetfood har banken prisen helt i bund, så du for 49 kr. får adgang til festen og de mange sjove indslag + en gratis velkomstdrink (øl eller longdrink).

“Du vil ikke dukke op den efterfølgende mandag og være den, der ikke har været med til årets Halloween fest på Aalborg StreetFood,” fortæller de.

Hvad: Halloween-fest
Hvor: Aalborg Streetfood
Hvornår: Lørdag d. 23. oktober fra kl. 20.00 – 03.00
Pris: 49 kr.

Du finder billetinfo lige her.