ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Feriesjov i Aalborg Storcenter: Buller Billet giver adgang til gaver og sjove aktiviteter

Af Emil Kjær Jørgensen

Vinterferie-ugerne er allerede i fuld gang, og i både uge 7 og 8 leder mange forældre med lys og lygte efter både sjove og lærerige arrangementer for deres børn.

Men nu er det slut med at lede.

Aalborg Storcenter har i år lavet et samarbejde med Nordjyske Museer om at lave sjove, spændende og lærerige oplevelser til børnene i vinterferien.

En Buller Billet giver hvert barn 10 gaver, der skal hentes i 10 butikker – og den koster kun 50 kr. i Bilkas kiosk.

Det kan du opleve

Du kan opleve skattejagt rundt i centret, hvor du skal besvare spørgsmål i Aalborg Storcenters PLUS+ app, og svarer du rigtigt, er du med i konkurrencen om 20 årskort til Lindholm Høje og spændende spil til de kolde februar aftener.

På Centertorvet kan du prøve at blive vikingekaptajn på en tro kopi af et vikingeskib, hvor du endda kan komme ombord og selv stå i stævnen og kigge efter nye spændende kyster. Vikingeskibet er hele 9 meter langt og 7 meter højt.

Er du til vilde krigerkampe, kan du komme på Krigerskole, hvor du lærer at slås med rigtige vikingevåben.

Dine lærere kommer fra Nordjyske Museer sørger for, at krigerskolen bliver en god oplevelse for alle. Krigerskolen er for alle børn og unge mellem 7 og 15 år.

Du finder krigerskolen i teltet foran Gul indgang kl. 11-15 i weekenderne den 18.-19. og 25.-26. februar.

Kom til vildt kampshow

Nordjyske Museer inviterer også til vildt kampshow.

Krigerne har trænet hårdt og længe, så de kan kæmpe som ægte vikinger og give dig en spændende oplevelse. Det er gratis at se kampshowet, der kan opleves ved Gul indgang kl. 12.30 og 14.00 i weekenden den 18.-19. og 25.-26. februar

Er du til smykker og hygge? Så kan du gratis lave dit helt eget vikingelæderarmbånd med seje runetegn på. Det foregår på Centertorvet alle dage i uge 7 og 8 og er for alle børn.

Du kan også slå din helt egen kopi af Alabu mønten, på nøjagtig samme måde man lavede mønter på i Vikingetiden. Du kan helt gratis slå din egen kopi af Alabu mønten og tage den med hjem i weekenderne d. 18.-19. og 25.-26. februar på Centertorvet.

Alle glade børn kan vinde flotte legetøjspræmier, når de deltager i vores vikinge tegnekonkurrence. hvor det gælder om at farvelægge de flotteste vikingebilleder. Tegnekonkurrencen er alle dage i uge 7 og 8 i Nygade (ved Subway).

Buller Billet koster 50 kr. i Bilkas kiosk. Der er kun 3000 billetter til salg, så det gælder om at skynde sig.

Hvor: Aalborg Storcenter
Hvornår: Fra 13.-26. februar
Åbningstider: Mandag-tirsdag: kl. 10-19. Lørdag og søndag kl. 10 til 16.

Del artikel

Andre læser også