Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fem dage i træk: Gratis koncerter på Salling Rooftop

Af Emil Kjær Jørgensen

Siden 1998 har Aalborg nydt godt af Den Blå Festival, som hvert år i august fylder byrummet med lækre toner af blues og jazz.

Festivalen er en af landets største genrefestivaler, og udvikles og afvikles af over 100 aktive musikvenner.

Et af årets helt store højdepunkter er – bogstaveligt talt – på toppen af Aalborg.

Igen i år byder Salling ROOFTOP nemlig velkommen til en række gratis koncerter under Den Blå Festival.

Herlighederne starter allerede i morgen, onsdag d. 16 august, og så kan vi ellers se frem til fem dage i træk med gratis koncerter.

“Nyd et glas vin, kold fadøl eller lækker frokost til de rytmiske toner fra nogle af Danmarks dygtigste jazzmusikere,” opfordrer Salling ROOFTop.

Der opfordres til, at man kommer i god tid.

Her får du overblikket over koncerterne:

Onsdag den 16. august kl. 16: Jens Christian Kwella Duo

Jens Kwella er en talentfuld jazzguitarist, der sammen med bassisten Mads Houe frem fører traditionelle og originale jazznumre med enestående finesse. Deres samspil er magisk, og de skaber en atmosfære af tidløs elegance.

Med Kwellas virtuose guitar og Houes solide bas skaber de en uforglemmelig jazzoplevelse, der vil imponere enhver lytter.

Torsdag d. 17. august kl. 14: RAA TORSDAG

RAA TORSDAG er et samarbejde mellem Salling og Det Jyske Musikkonservatorium og skal give vækstlaget af upcoming musikere rammer og faciliteter til at udvikle sig.

Med en koncert på Salling Rooftop får de unge musikere en god erfaring med at stå over for et stort, blandet publikum på en professionel scene.

Fredag den 18. august kl. 18: Tim Lothar og Peter Nande

Duoen Tim Lothar & Peter Nande har en spontan og underholdende tilgang til countryblues, prewar »juke joint« blues og boogie. Tim Lothar og Peter Nande elsker denne musikstil – og at spille sammen.

De har det sjovt på scenen og de tager publikum med på turen. Forvent humoristisk historiefortælling, improviseret jamming, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte.

Lørdag den 19. august kl. 14: HP Lange duo

HP Lange og Niels Bonefaas er uhyre talentfulde danske bluesmusikere. Med deres formidable spillestil og passion for musikken formår de at indfange bluesens essens og overføre den til deres publikum.

HP Lange er kendt for sit virtuose guitarspil, mens Niels Bonefaas’ rå og følelsesladede spil på violin og banjo tilføjer en dybde til deres musik. Sammen skaber de en uimodståelig bluesoplevelse, der efterlader lytterne forbløffede og opslugte.

Søndag den 20. august kl. 14: Chris Andersen Duo

Chris Andersen har med guitar og sang igennem mange år været fast forankret på den akustiske scene i det nordjyske med udgangspunkt i hjembyen Skagen.

Han er en fantastisk guitarist og formidler af akustisk folk, countryblues, ragtime i den muntre ende af stilarterne. Chris Andersen er i øjeblikket ude med det nye album “Gone Fishin”.

Meget mere info her.

Del artikel

Andre læser også