Fem år med stor vækst: Mæglerhuset fejrer fødselsdag med et helt særligt tilbud

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Mæglerhuset så dagens lys tilbage i februar 2015 med en afdeling i Nørresundby.

Det var makkerparret Mads Sørensen og Thomas Skifter Andersen, der var mændene bag, og sidenhen er Simon Rye også tiltrådt som indehaver.

Siden opstarten har de udvidet med afdelinger i Dronninglund, Aabybro og senest Aalborg.

Det må siges at have været fem succesfulde år, og der er god grund til at vifte ekstra energisk med Dannebrog på virksomhedens fødselsdag.

Indehaver Mads Sørensen tilskriver deres loyale kunder successen samt virksomhedens filosofi om kundeservice.

“Vi lever af tilfredse kunder og vil være den ejendomsmægler, der leverer den bedste kundeservice.

Takket være kundernes anbefalinger vælger mange at sælge deres bolig gennem Mæglerhuset.

Det er altafgørende, at vi altid yder en fantastisk kundeservice hele vejen igennem forløbet,” forklarer han.

Tilbud i februar og marts

Som et led i fødselsdagsfejringen kører Mæglerhuset et tilbud til alle boligejere, der overvejer at sælge deres bolig.

Bestiller du en vurdering ved en af Mæglerhusets fire afdelinger i februar eller marts måned, får du en gratis Kristian Vedel Fugl til en værdi af 399 kr.

Der er god grund til at slå til lige nu, mener Simon Rye og resten af teamet, da de forventer at det lave renteniveau fortsætter, hvilket fortsat gør det attraktivt at eje bolig fremfor at leje.

“Vi forventer, at prisniveauet bliver meget samme niveau som sidste år.

Det er dog i endnu højere grad vigtigt at fastsætte realistiske boligpriser, så vi fortsat er sikret et sundt boligmarked med en bred køberskare,” forklarer den nyeste indehaver.

Høje forventninger til 2020

2020 er allerede godt i gang, og forventningerne er høje hos Mæglerhuset.

“Med åbningen af vores nye afdeling i Aalborg, forventer vi at udbygge vores markedsposition yderligere i 2020.

De seneste fem år er vores salgstal steget med mere end 50 handler hvert år.

Vi håber og forventer, at den tendens fortsætter,” siger Thomas Skifter Andersen.

Ambitionen er at bevare den høje kundetilfredshed, der bl.a. har ledt til at afdelingen i Nørresundby faktisk er den ejendomsmæglerbutik, der sælger flest boliger i Aalborg Kommune (ifølge Boligsiden.dk/findmægler – eksklusiv projektsalg).

Det er en bedrift, som Mæglerhuset er stolte af, men som indehaver-trioen understreger:

“Vi er bevidste om, at det kræver en stor arbejdsindsats at bevare den stærke markedsposition, men det er bestemt ikke umuligt.

Vi vil benytte vores fem års fødselsdag til at sige mange tak til alle vores kunder.

Vi havde aldrig klaret det uden jer.”

Thomas Skifter Andersen, Mads Sørensen og Simon Rye.

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.