Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejres med gratis entré: Nu vender stort kunstmarked tilbage

Af Nathalia Hentze Nielsen

Så er der igen hyggelig markedsstemning med kunsthåndværk, design og brugskunst i Huset i Hasserisgade.

Efter to år, hvor Huset har været ramt af byggeprojekter og corona-restriktioner, er det nu endeligt muligt igen at byde indenfor til Husets Kunsthåndværkermarked i dag, søndag den 4. september fra kl. 10.30-16.00.

41 kunstnere og kunsthåndværkere er klar, og som noget nyt i år er der fri entré til markedet.

Ikke siden 2019 har der været mulighed for at besøge Husets Kunsthåndværkermarked, som ellers har været en fast del af Husets efterårssæson i mange år, men nu er det altså atter muligt, når Huset åbner portene for hygge, kunst og markedsstemning.

“Vi har savnet at kunne byde folk ind til disse lidt større begivenheder de seneste par år og har glædet os til at kunne samle en masse dygtige kunsthåndværkere til formålet,” fortæller Michael Falk Marino, Husets daglige leder, og tilføjer:

“Derfor har vi også valgt, at markedet i år skal være med fri entré. Vi vil simpelthen gerne se så mange som muligt, og dermed sørge for at de talentfulde kunsthåndværkere, som er udvalgt til markedet, får så bred en eksponering som muligt.”

Fejres med gratis entré: Nu vender stort kunstmarked tilbage
Fejres med gratis entré: Nu vender stort kunstmarked tilbage

En helt særlig stemning

Husets Kunsthåndværkermarked er en festdag, hvor dygtige kunsthåndværkere, kunstnere og designere mødes for sælge og eksponere deres værker.

Og i Husets hyggelige rammer kan du under telte i Husets Gårdhave og inden døre i Husets Udstillingsrum møde 41 fantastiske kunsthåndværkere, som vil sælge deres kunsthåndværk i de historiske og atmosfærefyldte rammer.

“Denne dag plejer at have en hel særlig stemning, og er jo faktisk også den dag, hvor Huset for alvor får lov til at lave en bredt appellerende publikumsaktivitet med noget af det, der gennemsyrer hverdagen i alle hjørner og kroge af kulturhuset til dagligt – nemlig kreativiteten, skabertrangen, den kunstneriske udfoldelse og kunsten som håndværk,” siger Michael Falk Marino.

Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Hyggeligt kunstmarked
Hvor: Huset i Hasserisgade, Hasserisgade 10
Hvornår: Søndag den 4. september, kl. 10.30-16.00

Del artikel