Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har stor succes i Aarhus: Her åbner lækker specialølsbutik i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Erlings Flaskebutik
Foto: Erlings Flaskebutik

Inden længe får Aalborg sin helt egen specialølsbutik dedikeret til alverdens øltyper. Erlings Flaskebutik slår nemlig dørene op i Gravensgade 5 på fredag den 23. oktober klokken 12.00

Hos Erlings Flaskebutik bliver du mødt af metervis af hylder med spændende øl – lige fra de sure, til de tunge, og til dem, der faktisk slet ikke smager af øl, som du kender det.

Det skriver Erlings Flaskebutik i en pressemeddelelse.

Garvede ølnørder bag disken

Hvad end du er glad for øl, dedikeret ølkender, på udkig efter en gave, eller bare er nysgerrig, så står der altid en ølnørd klar bag disken hos Erlings Flaskebutik til en omgang ølsnak over en gratis kop kaffe.

Har stor succes i Aarhus: Her åbner lækker specialølsbutik i Aalborg
Foto: Erlings Flaskebutik

Du træder ind i butikken til tonerne af jazz, og en hyggelig hjemlig indretning i gammeldags stil – butiksnavnet er nemlig en cadeau til medejer Casper Søgaards jazzglade farfar, Erling.

Bag Erlings Flaskebutik står netop Casper Søgaard og Frederik Lunde, der også er nogle af kræfterne bag den succesfulde ”Erlings Jazz- og Ølbar” i Aarhus.

“Definitionen af øl er utrolig bred, med alt fra den populære pilsner, som de fleste forbinder med øl, til øl der smager af champagne eller cider. Vi tror på, der er en øl for alle, også de folk der hidtil har troet, de ikke kan lide øl,” fortæller medejer Frederik Lunde.

Har stor succes i Aarhus: Her åbner lækker specialølsbutik i Aalborg
Foto: Erlings Flaskebutik

Åbning fejres med gratis øl

 Ved åbningen fredag d. 23. oktober i Gravensgade vil butikken fra kl. 12 – 19 være propfyldt med spændende og sjældne øl. Der vil for de første 150 personer i butikken vil der være mulighed for at få en bitter IPA eller en syrlig belgisk øl med sig hjem helt gratis.

Hvad: Erlings Ølbar åbner
Hvor: Gravensgade 5
Hvornår: Fredag d. 23. oktober

Du finder mere info om butikken her.