ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejrer julens mange smage: Brdr. Price er klar med helt nyt menukort

Af Redaktionen

Hvor går man hen, når trangen til julemad melder sig i Aalborg?

Brdr. Price på C.W. Obels Plads har netop lanceret et nyt menukort, der bugner af klassiske retter og alle sæsonens favoritter. Kig ind og tag hul på julens mange gastronomiske glæder.

For Adam og James Price er måltidet og den gode smag i centrum hele året rundt, men julen ­– med dens mange traditioner, dybe smage og glæde ved nærværet – har en helt særlig plads i brødrenes hjerter.

December måned er fyldt med store smagsindtryk; alt fra konfekt og småkager til øl og snaps, der jo går så fortrinligt til den rige julemad. Personligt tænker brødrene tilbage på det store tag-selv-bord i deres barndomshjem, der bugnede med alskens lækkerier fra både det salte og søde køkken.

Nøjagtigt som brødrene, har de fleste danskere en klar holdning til, hvad der skal være på et julebord – ofte påvirket af deres barndoms julefrokoster – og hos Brdr. Price i Aalborg forsøger man derfor at gøre alle tilfredse gennem en stor og varieret julemenu til både frokost og aften.

Fejrer julens mange smage: Brdr. Price er klar med helt nyt menukort
Kom hele smagspaletten rundt med Brdr. Prices Juleplatte

Danske juleklassikere med et fransk twist

Når sulten melder sig til frokost, kan gæster se frem til en klassisk juleplatte til 295,-. Her kommer man hele vejen rundt; fra de klassiske karrysild til den traditionsrige julemedister. Derudover venter laks, hjemmelavet rullepølse, lun leverpostej med ristede champignoner og bacon og fransk-inspirerede confiterede andelår med hjemmelavet rødkål. 

Til aften byder restauranten blandt andet på brødrenes 3-retters julemenu til 475,- – en velafstemt middag med både friske, sprøde, fede og søde indslag.

Menuen består af koldrøget laks med peberrodscreme, råmarineret grønkål og sprødt rugbrød, confiteret andelår med hjemmelavet rødkål, andesauce og hvide kartofler samt risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce.

En lille snaps skal der til

Hvad enten man besøger restauranten til frokost eller aften, er der derfor rig mulighed for at dykke ned i sæsonens mange smage. Har man ladet bilen blive derhjemme, kan man desuden trygt bestille en tilpasset smagning fra Copenhagen Distillery med enten to eller tre økologiske akvavitter.

Så er den festlige julestemning i hvert fald sat.

Fejrer julens mange smage: Brdr. Price er klar med helt nyt menukort
Levende lys, hvide duge og personlig kunst skaber stemningen i restauranten

Oplev den særlige julestemning i restauranten

Og det er ikke kun menuen og drikkekortet, der bærer præg af sæsonen. Ifølge Michael Bailey, restaurantchef hos Brdr. Price Aalborg, er restauranten sjældent mere hyggelig end i juletiden.

“Jul er duftene, smagene og måske mest af alt det hyggelige samvær med familie og venner omkring bordet. Stemningen i vores restauranter er unik året rundt, men helt særlig i tiden op til jul,” siger Michael Bailey og fortsætter:

“I juletiden har vi desuden gæster fra hele Norden, og i den forbindelse glæder vi os over at kunne dele ud af de mange traditionsrige retter, der gennem tiden har sat deres præg på brødrenes jul.”

Er du på juletur i byen, og trænger du til at blive tanket op på god smag og stemning, finder du Brdr. Price på den hyggelige, brostensbelagte C.W. Obels Plads 16.

“Vi ser frem til at byde velkommen til en smagfuld julefejring i hyggelige omgivelser – præcis som de to brødre kan lide det!”

Se den nye julemenu og book bord til en hyggelig stund hos Brdr. Price i Aalborg.

Del artikel

Andre læser også