ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejrer 3-års fødselsdag: Spis dig mæt i kinesisk buffet med masser af sushi til vild pris

Af Sofie Bønnelykke Kirkegaard

Er din livret buffet, eller er du bare en hund for god sushi?

Så er du havnet det rigtige sted. En af Aalborgs mest populære kinesiske spisesteder Minjiang Restaurant fejrer nemlig 3-års fødselsdag.

Den hyggelige restaurant, der ligger lige ved siden af Kvickly i Vestbyen, er kendt for sin fantastiske kinesiske buffet og lækre sushi, som har været noget af et tilløbsstykke siden de åbnede i 2019.

Derfor har de sørget for et fødselsdagstilbud, så både nye og gamle kunder kan besøge restauranten til en ekstra god pris. Buffeten åbner hver dag fra kl. 17.00 og tilbudsprisen er kun 138 kr. søndag til torsdag og 158kr. fredag og lørdag. Børn under 12 år spiser som altid til halv pris. Men du skal skynde dig, tilbuddet varer nemlig kun fra den 15.-30. november.

Alt hvad en kinesisk buffet skal indeholde – og lidt til

Hos Minjiang Restaurant er der ikke sparet på noget. Først og fremmest får du selvfølgelig den kæmpestore buffet med varme retter. Her finder du blandt andet den smagfulde pekingsuppe, andesteg, gonbao kylling, tigerrejer i marinade, ovnbagt laks, forskellige indbagte retter og meget, meget andet!

Fejrer 3-års fødselsdag: Spis dig mæt i kinesisk buffet med masser af sushi til vild pris

Derudover kan du som altid få den populære Mongolian Barbecue, hvor du selv vælger mellem masser af forskellige slags kød, saucer, grøntsager og tilbehør, som restaurantens kokke tilbereder foran dig.

Og nu til det helt store trækplaster – nemlig den fantastiske hjemmelavede sushi. Du finder nemlig altid minimum 10 forskellige slags sushi, og det ville virkelig være at snyde sig selv, hvis man ikke smager dem alle.

Blandt de mest populære varianter finder du nigiri med frisk laks, de populære crispy ebi med forskellig topping og selvfølgelig masser af lækre ruller. Er du ikke til fisk, har Minjiangs sushikokke også sørget for ruller med kylling eller grøntsager og inari sushi, som er små søde tofu-bags. I tilbehørsafdelingen mangler der heller ikke noget. Du finder både wasabi, ingefær, chilimayo, teryaki sauce og tangsalat.

Når du har spist dig gennem halvdelen af Kina og den store sushi-palette, er du sikkert propmæt – men det er her, du skal finde din dessertmave frem. I den søde afdeling kan du nemlig fylde din tallerken med kage, frugt og softice med forskellige toppings. Hertil er selvfølgelig kaffe og the, som er med i prisen.

Fejrer 3-års fødselsdag: Spis dig mæt i kinesisk buffet med masser af sushi til vild pris

Gode parkeringsforhold og åbent både frokost og aften

Som vi nævnte i starten af artiklen, ligger Minjiang Restaurant lige ved siden af Kvickly i Vestbyen. Du finder den smukt udsmykkede indgang til restauranten ved at dreje til venstre, når du kører ind på Kvicklys parkeringsplads.

Om du kommer på gåben, cykel eller i bil er lige meget, der er nemlig rigtig gode parkeringsforhold. Minjiang har gæsteparkering lige foran restauranten med 7 gratis pladser, og ellers finder du helt sikkert en plads på den store betalingsparkeringsplads ved siden af.

Husk også at Minjiang Restaurant også har åbent til frokost både lørdag og søndag fra 11.30-15.30. Her får du den lækre buffet i en lidt mindre udgave til kun 108kr. Børn under 12 år spiser ligesom til aften for halv pris.

Hvad: Kinesisk aftenbuffet med sushi til fødselsdagpris

Hvor: Minjiang Restaurant (Strandvejen 35C – ved siden af Kvickly)

Hvornår: Hver aften fra kl. 17.00 fra d. 15.-30. november

Del artikel