Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejrer 10 års jubilæum: Her er programmet for Skråen by Night

Af Emil Kjær Jørgensen

De fleste kender Skråen som stedet, hvor man får store musikalske og kulturelle oplevelser i nogle rå og autentiske rammer.

Koncerterne med både internationale og nationale kunstnere foregår ofte på Skråen eller i Royal Stage, men når de store navne har spillet det sidste nummer, fortsætter festen faktisk ofte i de intime omgivelser i Skråen Lounge, som man finder på 1. sal.

Siden 2009 har Skråen faktisk haft stor succes med at lade lokale og kommende stjerner optræde umiddelbart efter hovedkoncerten.

Konceptet hedder Skråen By Night, og er en gratis ekstra koncert for dem, der har været til koncert tidligere på aftenen. Hvis man kommer udefra kan man slippe med en flad 50’er.

“Kunstnerne er ofte nogen, som supplerer det hovednavn, som har spillet koncert på Skråen eller Royal Stage.

Det er en unik mulighed for at præsentere folk for noget lokalt musik, som både kan udfordre og begejstre folk,” fortæller Malene Nielsen fra Skråen og fortsætter:

Samtidig er det også en mulighed for at fortsætte festen i nogle helt uformelle rammer, hvor man enten kan vælge at sidde med en fadøl i baren eller slå sig løs på det lille dansegulv.”

Koncerterne til Skråen By Night starter altid kl. 22.30.

Forårsprogrammet for Skråen By Night


5. april: What a Month
6. apriL: Zjakalen
12. April: The Real Fake Stars
13. April: Jesper Theis
19. April: Long Line Down 
20. April: Lillevangen
26. Apri:  Muldvarpen
26. April: Keep It Up
3. Maj:  Stigma
4. Maj: Grace James
11. Maj: Mørk

Er et fedt tiltag

Selvom det nok ikke er alle kunstnere, som folk kender til, er folk ofte blevet positivt overraskede, når de har bevæget sig op i loungen efter hovedkoncerten.
“Der plejer altid at være en fed stemning, fordi publikum er en god blanding af både folk udefra, og folk, der måske ikke lige troede de skulle til ekstra-koncert.”
Blandt kunstnerne er der også bred enighed om, at Skråen By Night er en et fedt tiltag, hvor man virkelig kommer tæt på publikum. MigogAalborgs egen Zjakalen har optrådt i loungen flere gange.
“Det er en god måde at fortsætte festen på, inden man tager i byen … og så er det endda gratis for folk, der har været til koncert tidligere på aftenen,” siger Zjakalen, som selv skal optræde her lørdag.
Du finder mere info om Skråen By Night her.

Del artikel