FEIN er en ny trendy skønhedssalon: Vil skabe noget unikt

Skrevet af: Michael Qureshi
De to indehavere af Aalborgs nye skønheds-salon FEIN. Til højre Kristina Dand og venstre er det Katrine Vadmand
De to indehavere af Aalborgs nye skønheds-salon FEIN. Til højre Kristina Dand og venstre er det Katrine Vadmand

Der findes allerede flere typer skønhedssaloner i Aalborg.

Men de to trendsættere Katrine Vadmand og Kristina Dand kaster sig ud i forsøget med at skabe en unik form for skønhedssalon i Aalborg.

Katrine Vadmand har i flere år været en populær frisør i Aalborg, og den anden halvdel Kristina Dand har haft mange stamkunder som fodterapeut, negleteknikker og vippe-extender.

Nu har de to private veninder sammen åbnet skønhedssalonen FEIN i Slotsgade. Siden åbningen i den første weekend i oktober har de stort set dagligt været fuldt booket, hvilket bekræfter dem i, at Aalborg kan bære konceptet.

Fein Aalborg

Hvorfor tror I, at I er blevet taget så godt imod i byen?

”Vi har skabt nogle hyggelige rammer for de kvalitetsbevidste kunder. Her føler kunderne, at der er tid til dem, og de ikke bare er en ekspedition,” forklarer Katrine Vadmand.

Kristina Dand supplerer;

”Vi har kombineret frisør med lash extensions, fodterapi, negle og voksbehandlinger. Det er ikke set før i Aalborg samlet under samme tag. Vi har begge i vores tidligere jobs haft kunder, der har kigget lidt nervøst på uret, fordi de også skulle have en anden behandling et andet sted efterfølgende. Nu klarer vi alle behov under samme tag,” forklarer hun.Der er virkelig tænkt over detaljerne for at skabe et varmt lys og hyggelige omgivelser i FEIN. Navnet er heller ikke helt tilfældigt.

”En af mine kunder sagde, at det var sådan en skønhedssalon for en feinschmecker. Og jeg blev simpelthen så glad for, at han sagde det, for det var præcis tanken bag navnet. At vi kunne skabe et sted, der kræsede lidt mere om kunderne,” siger frisør Katrine Vadmand.

”Vi sørger for, at kunderne altid lige bliver hygget om. Der er altid god kaffe og lidt lækkert til ganen i salonen. Den anden dag hentede vi for eksempel chokoladeboller. Det var jo om at udnytte, at han havde åbent,” siger Kristina Dand og griner om kult-bageren Slotsbageren.

Læs også: Chokoladebollerne er kult: Nu flytter Slotsbageren snart

Fein

Det er første gang de to dygtige piger kaster sig ud på egne ben som iværksættere. Og der har da været søvnløse nætter, indrømmer de.

”Selvfølgelig har der det. Man har da lidt ondt i maven op til sådan en åbning, og jeg troede faktisk, at der ville være lidt ro her i starten til at puste ud. Men der har bare været fart på, og det er vi selvfølgelig dybt taknemmelige for.

Fein

Vi har først og fremmest oplevet, at vores stamkunder er flyttet med os, men også flere er kommet til. Der er lagt mange tanker i indretningen af lokalerne. Det skal være hyggeligt og intimt, og heldigvis synes kunderne, at det er sådan,” fortæller Katrine Vadmand.

Du kan læse mere om FEIN her

Fik du læst?

Amanda blogger: Fik mit fødselsdags-look af skønheds-guruen Lasse

Amanda Palm

 

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.