Fede nye boliger i Hasseris Enge: 15 rækkehuse står snart klar

Skrevet af: Katrine Rasmussen
fke.dk, Hasseris Enge
fke.dk, Hasseris Enge

På Hasseris Enge har der i løbet af de sidste par år været et projekt i gang med opførelse af 15 rækkehuse på 115 kvadratmeter.

Målet har været at skabe lækre funktionelle boliger med moderne og eksklusiv arkitektur.

Rækkehusene er tiltænkt, at skulle kunne tilfredsstille behovene hos kvalitetsbevidste børnefamilier, singler, og seniorpar, der gerne vil have en beliggenhed tæt på byen, med plads til at kunne være aktiv, ikke langt fra dagligvarebutikker og institutioner.

Der er tale om lejeboliger fra Frost & Kjøller Ejendomme.

fke.dk, Hasseris Enge
fke.dk, Hasseris Enge

Boligerne står klar til indflytning d. 1 april 2018, og der vil fra boligerne være direkte adgang til terrasse og altan, hvor det forhåbentligt gode sommervejr vil kunne nydes.

Det omkringliggende areal vil være præget af naturgrønne omgivelser, med plads til ophold og aktivitet.

På søndag d. 18 februar holdes der åbent hus, i tidsrummet 13.00 – 14:30, hvor det vil være muligt at få et kig ind samt gøre sig et indtryk af området på Hasseris Enge.

Læs mere her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.