Fed weekend i Aalborg: Forårsmesse – Lopper på Havnen og masser af musik

Skrevet af: Michael Qureshi
Lopper på Havnen
Lopper på Havnen

Vi har virkelig glædet os til denne fredag.

Duften af forår. Lunere temperaturer og ikke mindst en sprængfyldt weekend med events og aktiviteter i Aalborg.

Vi tør godt at garantere, at vi i denne weekend har udvalgt noget for enhver smag.

I Aalborg Kongres & Kultur Center kickstartes den gigantiske Forårsmesse, der blandt andet også byder på Småbørnsmessen.

Det er virkelig værd at kigge forbi Forårsmessen med alt, hvad den har at byde på af forårsnyheder inden for forskellige genrer af mode, mad, have etc.

Og så kan man også møde os fra migogaalborg.dk med vores ClubAalborg-stand.

I weekenden er desuden årets første Lopper På Havnen!

Det store loppemarked, som du finder på havnen den første søndag i måneden fra nu og hele sommeren!

Her kan du altså finde nogle ret lækre kup i form af møbler, tøj og meget mere. Ikke nok med at du hurtig kan bruge hele din søndag på, at finde lækre second hand varer, så kan du også booke din egen stand, og det kan du gøre lige her.

Vi har gravet videre og udvalgt de fedeste events i weekenden, som du skal opleve.

Musik

31/3: Italobrothers på Zurf
31/3: Dúné på Skråen kl. 20.00
31/3: Promoe (S) + support: OKAT på Platform 4 kl. 21.00
31/3: Plekter Tour feat. Tuning og NORD på Skråen kl. 22.00

31/3: Povl Dissing & New Jungle Orchestra i Musikkens Hus kl. 20.00
31/3: Topgunn på The Gap kl. 23.00
31/3: LCLS 003 – Niles Cooper, Yek & Runge på Club Vesterå
1/4: Lord Siva i Musikkens Hus kl. 20.00
2/4: Lisa Ekdahl i Musikkens Hus kl. 20.00

Lord Siva Aalborg
Lord Siva fra Aalborg
Foto: PR

Weekend aktiviteter   

31/3: Open By Night i Shoppen fra kl. 17.00
31/3: Open By Night i Aalborg Storcenter kl. 17.00
31/3-2/4: Forårsmesse i AKKC kl. 10.00
1/4: Fødevaremarked i Nordkraft kl. 10.00
2/4: Lopper på havnen på Havnefronten kl. 10.00
2/4: Loppemarked På Louise Plads kl. 10.00

Mad

1/4: Frokostbuffet på Fusion kl. 12.00
1/4: ALL You CAN EAT: Forår Chokoladefestival hos Søberg Chokolade kl. 13.00

Sport

1/4: Sæsonåbning hos Aalborg Cable Park kl. 12.00
1/4: Workshop i yoga meditation i Aalborg Yogastudio

Børnefamilien

1/4: Mød Hofnarren Bugislaw i Aalborg Storcenter kl. 11.00
1/4: Smølfe-event i Nordisk Film Biografer Aalborg City Syd kl. 11.00
2/4: Hr. Skægs fødselsdag på Skråen kl. 11.00
2/4: Karius og Baktus – børneteater på Trekanten bibliotek & kulturhus kl. 13.00

David Walkers værk kan ses på Nørregade. Foto: Galleri Kirk

Kunst

1/4: Nye og gamle galvmalerier & brunch i Utzon Center kl. 10.00
1/4: Spy Ring 2017 på Kunsten kl. 14.00
2/4: Arkitekturvandring – se Aalborg Havnefront i fugleperspektiv i Utzon Center kl. 13.00

Husk at hvis du er medlem af ClubAalborg får du en fribillet til forårsmessen i Aalborg Kongres & Kultur Center i weekenden (og det er blot én af de mange fordele ved, at være medlem af ClubAalborg) – tilmeld dig lige her.

Hvis du allerede har en billet til forårsmessen og ikke har fået tilmeldt dig ClubAalborg så er vi selvfølgelig også, at finde ude til messen – så frygt ej, vi skal nok fortælle dig om alle de goder du får ved ClubAalborg. Hjælp til tilmelding? dén klarer vi også!

Tips til spisning i weekenden

Bistro V

Nu var vi en smut forbi Bistro V forleden, hvor vi fik smagt på både deres klassiske bistro-retter og ikke mindst deres gourmetburgere. Det er klart et af byens hyggeligste steder at tage ud og spise.

Du kan læse vores anmeldelse her

Fusion

Eksklusive omgivelser med en af byens bedste udsigter. Det er en af Aalborgs mere etablerede restauranter i det her boom af nye spisesteder, men stadig på et rigtig højt niveau. Perfekt til en champagne-date.

WeDoBurgers

Skal man have en lækker frokost i weekenden eller en hurtig greasy gang aftensmad, så er WeDoBurgers i Sankelmarksgade the place to go. Og vi kan allerede nu afsløre, at der kommer en ret vild fordel fra WeDoBurgers i april måneds goodiebag med ClubAalborg.

Ejendomsmægler med helt nyt koncept: Fast billigt salær

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Digitalbolig.dk
Digitalbolig.dk

Salg af bolig kan være en jungle.

Hvilken ejendomsmægler skal man vælge, og hvilke ting ønsker man som sælger at lægge vægt på?

At sælge en bolig er noget, vi oftest kun gør et par gange i livet. Boligmarkedet kan være ugennemsigtig og ofte uoverskueligt, og hvis det er første gang, man skal sælge sin bolig, ved man ikke, hvor man skal starte. Samtidig kan det også være en dyr fornøjelse.

I postnummer 9000 er der lige nu 32 aktive ejendomsmæglere med adresse i Aalborg, og konkurrencen mellem mæglerne er hård, når aalborgenserne vil have solgt deres bolig.

Det vil DigitalBolig nu gøre op med, og med deres helt nye koncept ønsker mæglerfirmaet nemlig at lave et billigt fast salær på de forskellige boligtyper.

Personlig mægler i en digital verden

Selvom firmaet DigitalBolig lyder udelukkende digitalt, skal man ikke lade sig skræmme – det er altså et fysisk ejendomsmæglerfirma, der også har en fysisk butik.

”Selvom vi hedder DigitalBolig, er vi ligesom den gamle traditionelle mægler i fysisk butik i en digital verden. Det betyder, at vi stadig er en personlig mægler, som mødes med kunden og fremviser for en potentiel køber. Vi har også en fysisk butik på Frederikstorv i Aalborg,” fortæller Carina Bach Kristiansen, partner i DigitalBolig.

“Vi er en tidssvarende mægler, som tilbyder flere digitale løsninger, som gør det nemmere for sælger og køber at mødes,” supplerer Tue Klinggaard.

Digitalbolig.dk

Fast billig salær

Oftest vælger boligsælgere at få besøg af flere ejendomsmæglere for at undersøge de forskellige services, som tilbydes, og vi er jo trods alt i Nordjylland, så hvem kan yde den bedste service, til den billigste pris?

Digitalbolig.dk

“Det er et helt nyt koncept, vi lancerer. Der er stor forskel på kulturen i Aalborg og udkantsbyerne. I Aalborg by ønsker boligejerne at få solgt hurtigt til den billigste pris. Vi vil nu gøre det let for dem, og tilbyde en billig pris fra start,” fortæller Carina Bach Kristiansen, Partner i DigitalBolig.

Priserne vil være forskellige, alt fra om det er en ejerlejlighed, et rækkehus eller en villa som skal sælges.

“Tilbuddet er for alle kunder. Det gælder også uden for Aalborg By. Hos os får man fast billigt salær og markedsføring – uden at gå på kompromis,” fortæller Tue Klinggaard, Partner i DigitalBolig.

Med et fortsat brandvarmt marked kan det som boligsælger betale sig at sondere terrænet for både at finde den bedste og billigste løsning, inden man sætter sin bolig til salg.

100% salg af ejerlejligheder

Med 32 aktive ejendomsmæglere i Aalborg, kræver det, at man som mægler skiller sig ud, og det gør DigitalBolig på et helt bestemt marked.

På Boligsidens “Find Mægler” viser en statistik pr. dags dato, at DigitalBolig har solgt 100% af de ejerlejligheder, som de har taget ind i kommissionær.

Det betyder på godt nordjysk, at alle de ejerlejligheder som DigitalBolig har sat til salg, også er blevet solgt.

Står du med overvejelser om at sælge din bolig, men gerne vil have et overblik over eventuelle udgifter forbundet med et salg?

Så kan du med fordel tage et kig på DigitalBoligs hjemmeside – der kan du læse mere om, hvad det koster at sætte en bolig til salg.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Totalt gennemført: Kom med til årets største oktoberfest i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Hvis nu vi siger lederhosen, dirndl, gebrokkent tysk, store fadøl, og tyske slagerhits, så ved vi hvis allesammen godt, hvad klokken har slået.

Mottoet “Bier, Möse und Hornmusik” skal sætte rammen for aftenen i Hallen på Østre Allé i Aalborg, når årets Oktoberfest finder sted.

De eneste krav er, at man skal have det gode humør klar og ja-hatten, eller allerhelst tyrolerhatten på.

Stor mulighed efter 20 år

Klaus Anton Lundgaard, medarrangør på Oktoberfest, har længe haft lyst til at arrangere sin egen tyrolerfest, og i år kom muligheden så:

”Jeg er forsanger i bandet Vejgaard Tårnblæserlaug, og vi har faktisk været i gang med vores egen tyrolerstil i godt og vel 20 år nu. Vi har spillet til rigtig mange fester, og oplevet lidt af hvert.

Nu synes jeg så, at tiden var til at prøve kræfter med vores eget event, baseret på egne krav og erfaringer. Og vi synes selv, at vi har samlet den perfekte aften.

Der er både noget af drikke, noget at spise, noget at grine af og noget at danse til.

Derudover så har vi Erdinger, Madbixen, DJ Dalgaard og ja, Vejgaard Tårnblæserlaug der sammen sørger for at aftenen bliver helt unik.

Vores mål er at levere Danmarks sjoveste og mest gennemførte Oktoberfest.”

Hallen skal fyldes

Oktoberfesten d. 29. september favner bredt, og alle generationer er velkomne, så længe man er klar på en hyggelig aften i godt selskab.

Folkefesten bliver, som tidligere nævnt, afholdt i hallen på Østre Allé, og Klaus Anton håber at hallen bliver fyldt.

”Vi håber på at folk vil støtte op om arrangementet, og se det som en god mulighed for, at holde en firmafest, eller en god aften med vennerne.

Jeg kan sige så meget at der er plads til en god slat mennesker, så vi satser på, at hallen bliver godt fyldt.” afslutter Klaus Anton.

Tyrolerfesten er et samarbejde mellem Vejgaard Tårnblæserlaug, Jetset Show Production og Aalborg Håndbold Klub.

Deres KÆMPE Oktoberfest Buffet byder på

  • Ølmarinert Svinefilet
  • Texas Marineret Short Rib
  • Krydderet Flank Steaks 
  • Frankfurter med tilbehør
  • Råstegte kartofler
  • Sommersalat med pasta og bær
  • Kold kartoffelsalat
  • Hjemmelavet Urtedressing
  • Kryddersmør
  • Kuvert brød med flagesalt

Billetter til arrangementet kan købes her.

Retroguld og Hello Vintage: Kæmpe secondhand marked rammer Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Ib Sørensen
Foto: Ib Sørensen

Vintagemarkeder er et kæmpe hit rundt omkring i landet, og i Aalborg elsker vi dem også i stor stil.

Sidste år blev konceptet RETROGULD introduceret til Aalborg, og det blev taget rigtig godt imod. Det var så stor en succes, at Louise Trillingsgaards populære RETROGULD marked vender retur til Aalborg i oktober.

Nu er det igen nordjydernes tur til at komme på skattejagt på de to secondhandmarkeder

RETROGULD og HELLO VINTAGE, der indtager Aalborg Kongress Center i weekenden 6. og 7. Oktober.

Sidste gang var det et kæmpe tilløbsstykke – og der var også stor medieinteresse for markedet.

Sidst blev det holdt på Spritten, men nu rykker Louise Trillingsgaard  i fodsporene på Trillingsgaard og ind i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor Ernst Trillingsgaard i flere årtier var direktør.

I AKKC slår de to markeder RETROGULD og HELLO VINTAGE dørene op til et sandt mekka for skattejægere og vintageelskere.

Foto: Ib Sørensen

Danmarks hyggeligste marked

Indtil nu har markederne oplevet kæmpe succes i både København, Aarhus og Odense, og arrangør Louise Trillingsgaard er spændt på at se, hvordan nordjyderne igen tager imod det, hun kalder Danmarks hyggeligste retromarked.

Med 2000 kvm. og over 90 store stande, de bedste sælgere indenfor interiør, møbler, keramik, lamper og antik.

På markedet finder du ALT, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk Brocante, romantisk landstil, vintagemode & industrielt interiør.

Men det er ikke kun for indretningsnørder!

”Vi kalder os selv RETROGULD FAMILIEN, og det er nok ikke helt skudt forkert. Her på markederne passer vi på og løfter hinanden. Der er ingen konkurrenceri og usikkerhed! Det skal være rart og velkommende at deltage som udstiller – for så er det også rart at handle der som kunde,” fortæller Louise Trillingsgaard.

Køb tøj som bland-selv-slik – HELLO VINTAGE

Samtidig med RETROGULD finder du nemlig HELLO VINTAGE, der er et overdådigt vintage modemarked, hvor du betaler i vægt – 200 kroner per kilo!

Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram.

”Efter mange år i mode og servicebranchen, har vi konstant en finger på pulsen på, hvad der rører sig på den danske modescene. Vi omdanner trends til secondhand-mode og køber matchende varer hjem.

Du finder derfor ikke en hal fyldt med hardcore retro flowerpower klæd-ud-kjoler, men til gengæld en nøje afstemt trendhal – selvfølgelig kombineret med smukke og sprælske vintagekjoler,” siger arrangør Frederik Trillingsgaard

Du kan følge markedet på deres Facebook-begivenhed

INFO OM MARKEDET
Aalborg Kongres & Kulturcenter
Europaplads 4
9000 Aalborg
Lørdag 6. oktober 10:00-16:00
Søndag 7. oktober 10:00-16:00
Entre: 50 kr. (gælder for begge markeder og begge dage)